Stanley & Livingstone
Voeg toe:

San Francisco City Guide Lonely Planet

€ 23,95

Als u het kloppend hart van San Francisco wilt ontdekken dan is de Lonely Planet San Francisco een goede keuze. Een uitgebreide en praktische stedengids waarin u naast de hoogtepunten van deze bijzondere stad ook de geheime pareltjes vindt. Een gids geschreven door kenners van het uitgaansleven met een speciaal hoofdstuk over de lokale keuken en met een cocktail guide en info over de GLBT scene. Maar San Francisco is ook een stad voor architectuur en kunst. Ook dat krijgt in deze stadsgids speciale aandacht. De Lonely Planet bevat naast inspirerende informatie ook veel adressen en informatie over vervoer en bevat handige stadsplattegronden van wijken. Tot slot kunt u ook nog de wijnboeren in de buurt van San Francisco bezoeken met een speciale wineries route. San Francisco City Guide Lonely Planet, Engelstalig, (december 2017)


Klik hier voor meer over†San Francisco

Klik hier voor meer over†CaliforniŽ

Klik hier voor meer over†Zuidwest-USA

Klik hier voor meer reisboeken landkaarten Verenigde Staten van Amerika of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

Lonely Planet zegt het: Stanley & Livingstone, de leukste winkel van Den Haag 'excellent travel bookshop' (bron Lonely Planet Western-Europe)

†reisgidsen, travel guide, travel guides,†stedengids, CaliforniŽ, California, Verenigde Staten van Amerika, USA, United States, stedengids, city guide,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • San Francisco City Guide Lonely Planet
  • ISBN: 9781786573544
  • Uitgever: Lonely Planet
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart