Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Rustiek kamperen in Spanje en Portugal

€ 15,95

Rustiek kamperen in Spanje en Portugal. Het goede klimaat en de veelzijdige natuur maakt Spanje en Portugal†tot†geschikte vakantielanden om met de tent of caravan te verkennen. Het is echter best lastig om er een rustige en aantrekkelijke†camping te vinden. Deze campinggids biedt uitkomst; de 100 geselecteerde kampeerterreinen in deze campinggids zijn kleinschalig, landschappelijk aantrekkelijk gelegen en gastvrijheid staat er hoog in het vaandel. U vindt in deze gids verschillende campings, van eenvoudige natuurcamping tot verrassend luxe kleine camping.† Het is ook een ideale campinggids voor trekkers, want u hoeft deze campings niet perse van te voren te reserveren. Dan kan overigens wel, want naast een uitvoerige sfeerbeschrijving van iedere camping, worden uiteraard ook de adresgegevens vermeld. Rustiek kamperen in Spanje en Portugal bevat vooral campings in de PyreneeŽn, Oost-Spanje tussen†Barcelona en Almeria, in AndalusiŽ, Extremadura en het noordwesten van Spanje maar ook een aantal in het midden van Spanje en ook 27 campings in Portugal. Rustiek kamperen Spanje en Portugal, Bert Loorbach, (mei 2019)


Klik hier voor meer over Spanje, reisgids, stedengids, wandelen, fietsen, landkaart of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.†


kamperen, campings, kampeerterreinen, rustige, natuurcampings, Spaanse, Portugese, campinggidsen,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Rustiek kamperen in Spanje en Portugal
  • ISBN: 9789082955088
  • Schrijver: Bert Loorbach
  • Subtitle: Campinggids Spanje - Portugal
  • Uitgever: Bert Loorbach
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart