Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Rother Wandelroutes Atlasgebergte Marokko

€ 19,95

De Rother Wanderfuhrer Marokko Atlasgebirge und Sahara beschrijft 50 wandelroutes in zes gebieden namelijk in het Rifgebergte en aan de Middellandse Zeekust, de Midden Atlas, het Mboun-massief in de Hoge Atlas, Nationaal Park Toubkal in de Hoge Atlas, in de Anti-Atlas en in het Draa-dal in de Sahara. De wandelingen varieren in niveau en zijn gemakkelijk, gemiddeld of zwaar en er zijn zowel wandelroutes bij oases of in vlak duinlandschap als in het hooggebergte tot zelfs op vierduizend meter hoogte. De duur van de wandelingen varieert van 2 tot 9 uur. Iedere wandeling wordt in detail beschreven, inclusief praktische informatie, een hoogteprofiel, een wandelkaartje waarop de route staat ingetekend. Ook zijn GPS tracks te downloaden. Naast de routebeschrijvingen van wandelroutes geeft deze handzame wandelgids ook informatie over landschappen en flora en fauna van Marokko en specifieke praktische informatie over wandelen (en veiligheid, transport, klimaat etc) in Marokko. Met een symbooltje wordt bij iedere wandeling op overzichtelijke wijze aangegeven of de wandeling per openbaar vervoer te bereiken is, of de wandelroute geschikt is om met kinderen te doen en of er horeca op de route aanwezig is. Rother Wanderfuhrer Marokko, Duitstalig, (2018)
Wandelingen in de Marokko
Een blauw nummer is een lichte wandeling
Een rood nummer is een lekkere flinke wandeling
Een zwart nummer is een zware wandelingMarokko, wandelen, wandelgidsen, High Atlas, Hohe Atlas, Atlas mountains, Morocco walks, hiking, walking guide, Atlas-gebergte, bergen, bergwandelen, bergwandelingen, Afrika, Noord-Afrika, Jebel, Ifrane, nationalpark, national park, Todra, tamga Amsfrane, Ighil Mgoun, Kik-plateau, Oukaimeden, Aourirt, Adrar Hadj, Toubkal, refuge, Mouflons, Ouanoukrim, Aguelzim, el Kest, Amtoudi, Agadire, Draa-tal, Oasis Fint, Merzouga,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Rother Wandelroutes Atlasgebergte Marokko
  • ISBN: 9783763345113
  • Schrijver: Michael Wellhausen
  • Subtitle: Atlasgebirge und Sahara
  • Uitgever: Rother Bergverlag
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart