Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Rother wandelgids Spaanse St Jacobsroute

€ 16,95

De Rother wandelgids Spaanse St. Jacobsroute is een zeer compacte en Nederlandstalige wandelgids die de pelgrimsroute door Spanje beschrijft van de PyreneeŽn naar Santiago de Compostela. Het is een pelgrimstocht van eenenveertig dagen door Spanje over de beroemdste bedevaartroute ter wereld. De wandelroute wordt in deze wandelgids nauwkeurig beschreven in 41 dagtrajecten, met kaartjes, hoogteprofielen en alle praktische informatie over lengte, duur en moeilijkheidsgraad en voorzieningen onderweg. Ook bevat deze wandelgids de adressen van jeugdherbergen, pelgrimsherbergen en hotels op de route.†Er zijn twee beginpunten in de PyreneeŽn: De route van de Camino Frances die via het dorp Saint-Jean-Pied-de-Port en de bergpas bij Roncevaux Spanje inkomt en de Camino Aragones die via de Somport-pas en Jaca gaat. Beide aanlooproutes staan in deze wandelgids. En mocht u nog na aankomst in Santiago de Compostela nog verder willen lopen? In deze wandelgids van de Spaanse route staat ook het verlengstuk beschreven tot aan de Galicische kust bij Finistere en Muxia. Elmar Rother wandelgids Spaanse St. Jacobsroute, Elmar, Nederlandstalig, (2016)

Er zijn dus twee beginpunten voor de Spaanse Sint Jacobsroute die in deze gids beide worden beschreven:
1. Camino Frances: Saint-Jean-Pied-de-Port/ Roncevalles/ Roncevaux bergpas ( Navarra)
2. Camino Aragones: via bergpas Somport en dorp Jaca ( Aragon)

Aanlooproutes vanuit Frankrijk:† zie routekaart
Onder andere de route over Le Puy komt hier uit bij Roncevaux.
De route over de Somport-pas en Jaca komt o.a. vanuit Toulouse/ Arles.


Klik hier voor meer reisboeken en routegidsen over de routes naar Santiago de Compostela 

Klik hier voor meer over Spanje, reisgids, stedengids, wandelen, fietsen, landkaart of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.


pelgrimsroute, te voet Santiago de Compostela, pelgrimeren, bedevaartstocht, wandelen, wandelroute Spanje, Santiago de Compostela, Santiago de Compostella, Camino Frances, Arragones, Jaca, Somport, Navarra, Rioja, Castilla y Leon, Galicie, Camino Frances,†bergpas Roncevaux, dorp Saint-Jean-Pied-de-Port,†Roncevalles, Roncevaux,†Camino Aragones, vanaf Somport pas, Somport-pas, Jaca, Huesca,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: Naar Santiago door Spanje
  • Rother wandelgids Spaanse St Jacobsroute
  • ISBN: 9789038925516
  • Schrijver: Cordula Rabe
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart