Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Rother wandelgids Cyprus Nederlandstalig

€ 16,95

Deze Nederlandstalige wandelgids†van Rother beschrijft 50†wandelroutes op Cyprus. Ze variŽren in lengte en moeilijkheidsgraad van 1 tot 5 uur. Ze zijn verdeeld over het hele eiland met hogere concentraties van wandelingen in de mooiste wandelgebieden zoals in het Troodos-gebergte en de Pitsylia bergen. Het zijn soms rondwandelingen, soms lijnwandelingen. De start-en eindpunten zijn eventueel met de bus de bereiken. De wandelingen zijn uitvoerig en helder beschreven en de routebeschrijvingen worden steeds ondersteund met een wandelkaartje, een hoogteprofiel, GPS coŲrdinaten en praktische informatie o.a. over de aard van de wandeling en de†uitspanningen op de route. Sommige wandelroutes zijn ook zeer geschikt om met kinderen te doen en dat wordt aangegeven met een symbool. Voorin de gids staat informatie over geschiedenis en geografie, flora en fauna, cultuur en bezienswaardigheden van Cyprus en praktische reisinformatie en wandeltips.Ook staan in deze wandelgids een behoorlijke hoeveelheid adressen genoemd van hotelletjes die een goede uitvalsbasis vormen voor het maken van wandelingen. Deze wandelgids is Nederlandstalig, Rother Wandelgids Cyprus, de mooiste kust-en bergwandelingen, Elmar, (oktober 2018)


wandelen, wandelroutes, wandelingen, dagwandelingen, Cyprus, Noord-Cyprus, Zuid-Cyprus, Aphrodite Trail, Madari Trail, Kaap Aspro, Olympos, , UNESCO, Avakas kloof, Pafos, Agia Napa, Golf van Famagusta, E4 Pafos-Lanarka, lange afstandswandelroute, E 4, overnachten, overnachtingsadressen, pensions, hotels,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Rother wandelgids Cyprus Nederlandstalig
  • ISBN: 9789038926834
  • Schrijver: Rolf Goetz
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart