Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Rota Vicentina wandelroute kust Portugal

€ 23,95

De beroemde lange afstands wandelroute langs de kust in het zuidwesten van Portugal van Santiago do Cacem naar Cabo de Sao Vicente††wordt in detail beschreven in deze routegids. Een wandelgids met complete routebeschrijving, wandelkaartjes waarop de route staat ingetekend, praktische informatie over het lopen van de route inclusief adressen van overnachtingsmogelijkheden en informatie over de bereikbaarheid met openbaar vervoer. In de introductie vindt u algemene informatie over de streek, de geschiedenis en cultuur en de flora en fauna. Voorin het boekje staat een schematisch overzicht van de wandelroute van 224 km waarop u kunt zien dat de route in 12 etappes is verdeeld. Dagetappes hebben een lengte van 12 tot 24 km (een looptijd van 3 tot 6 uur per dag. Er wordt in deze wandelgids ook nog een alternatieve route beschreven die een deel van de kustroute vervangt en door het binnenland gaat van Odeceixe naar Cercal do Alentejo. De Ruta Vicentina is een prachtig kustpad langs indrukwekkende rotskusten, witte zandstranden en pittoreske vissersplaatsjes. Maar ook oude eikenbossen en tapijten van wilde bloemen vormen het decor van dit langeafstandswandelpad. De route kan het beste in voorjaar of najaar worden gelopen en het is een wandelroute van gemiddeld niveau. Trekking Portugal's Rota Vicentina, the Historical Way and Fishermen's Trail, Gillian Price, Cicerone, Engelstalig, (november 2019)


Portugal, wandelen, wandelroute, southwest, zuidwesten, long distance trail, wandelvakantie, Portugese wandelroute, Atlantische Oceaan, hiking, trekking, trektocht, wandeltocht, voettocht, GR, grande randonnees, trails, lange afstandswandeltocht,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: kustroute Portugal
  • Rota Vicentina wandelroute kust Portugal
  • ISBN: 9781852849603
  • Schrijver: Gillian Price
  • Subtitle: The Historical Way and Fishermen's Trail
  • Uitgever: Cicerone
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart