Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Rondje fietsen door Schotland deel 1

€ 22,95

Fietsroute Schotland Rond deel 1 bevat de routebeschrijving van twee grote lussen door het zuiden van Schotland; vanuit Newcastle fietst u langs de Hadrian's Wall van de Romeinen naar Oban aan de westkust. Langs de wonderschone Lochs (met monster) fietst u naar Inverness en dan door de verstilde hooglanden terug naar de grote steden Glasgow en Edinburgh om tenslotte door de lieflijke Borderlands de Ronde te besluiten. U kunt kiezen voor de hele ronde, maar u kunt ook alleen de eerste lus doen want er is een doorsteek van Oban naar Callander. Wilt u juist meer, dan kunt u de beschreven extra uitstapjes maken of doorgaan met fietsroute Schotland Rond deel 2. Europafietsers fietsroute Schotland Rond 1, (3e druk maart 2019).

De lange afstandsfietsroute door Schotland SchotlandRond is 4000 km in totaal en bestaat globaal uit vier lange, meerdaagse rondroutes en een aantal uitstapjes. De deeltrajecten zijn op diverse manieren te combineren. De beschrijving van de fietsroute trajecten is verdeeld in twee fietsgidsen; Schotland Rond 1 en Schotland Rond 2. U kunt kiezen voor diverse opstappunten die met boot, trein of vliegtuig te bereiken zijn namelijk in Ronde 1 Newcastle, Dumfries, Oban, Fort William, Inverness, Glasgow en Edinburgh en voor Ronde 2 Kyle, Ullappool, Durness en Wick. In Schotland fietsen is pittig. Het wordt afgeraden de Ronde van Schotland te fietsen met karretjes, kinderen onder de twaalf en mensen met een mindere conditie.

De routes zijn†niet†in twee richtingen beschreven, dus u moet de richting volgen zoals die beschreven is.

Dit is deel 1 van de fietsroute Schotland Rond

De gekleurde lijnen zijn de fietsroutes ( de grijze staan in Schotland rond deel 2)


fietsen, Schotland, Groot-Brittannie, Groot-Brittannie, Schotse hooglanden, Highlands, fietsroutes, fietsvakantie, Europafietsers, Eurovelo, Sint Columbus, Romeinse, lochs, Pirola,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Rondje fietsen door Schotland deel 1
  • Schrijver: Bohlander, Van Delft, Van Puijvelde en Reijngoud
  • Subtitle: Newcastle, Arran, Oban, Inverness, Edinburg, Holy Island
  • Uitgever: Europafietsers
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart