Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Romer Lippe fietsroute Teutoburger Wald Niederrhein

€ 13,90

De fietsgids van de Romer-Lippe-Route beschrijft de fietsroute van het Teutoburger Wald naar Niederrhein om precies te zijn van Detmold naar Wesel. De route is 294,5 km lang en begint aan de voet van het beroemde en indrukwekkende ' Hermannsdenkmal' in het Teutoburger Woud en gaat dan via Paderborn, Lippstadt en Hamm in westelijke richting naar de Rijn. Het is een fietsroute met het thema van de Romeinen en gezien dat thema is het hoogtepunt Xanten. Maar de route is ook mooi en afwisselend en volgt de rivier de Lippe. Het parkachtige landschap van het Munsterland contrasteert met het industriŽle karakter van het Ruhrgebiet. Alleen in het begin zit een gemeen klimmetje. Daarna is de route redelijk vlak. In deze routegids van Bikeline vindt u alle informatie die nodig is om de route te fietsen; Gedetailleerde fietskaarten waarop de route is ingetekend, de adressen en telefoonnummers van alle overnachtingsmogelijkheden op de route, de beschrijving van de bezienswaardigheden, openbaar vervoer en uiteraard de exacte routebeschrijving en GPS coŲrdinaten voor wie graag de GPS wil gebruiken. Romer-Lippe-Route, Bikeline, Waterproof edition, (2016)

Romer-Lippe-Route 300 km fietsen van Detmold naar Wesel


Fietsen, fietsroute, fietsvakantie, meerdaagse fietsroute, Duitsland, Radweg, Radtouren, weekje fietsen in Duitsland
, Romer Lippe fietsroute, Romer-Lippe-Route, Romer-Lippe Radweg, Romer-Lippe-Radweg, Radweg Romerlippe, Lippe, cycling, Germany, Nordrhein-Westfalen, Romerroute, Niederrhein, rivieren fietsen, rivier Lippe,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Romer Lippe fietsroute Teutoburger Wald Niederrhein
  • ISBN: 9783850003711
  • Subtitle: Teutoburger Wald Niederrhein in het spoor van de Romeinen
  • Uitgever: Esterbauer
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart