Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Riesengebirge wandelen in Noord Tsjechie en Zuid Polen

€ 16,95

Met de Rother wandelgids Riesengebirge Isergebirge kunt u wandelen in Noord TsjechiŽ en Zuid Polen. De gids bevat 50 wandelingen in het Reuzengebergte van Noord-TsjechiŽ en in Sudeten Polen. Het zijn veelal dagwandelingen in de vorm van rondwandelingen. Maar ook de lange afstandswandelaar kan met deze wandelgids uit de voeten. Wandeling 1 t/m 7 vormen tezamen de Freundschaftsweg, een Kammweg precies op de grens van Tsjechie en Polen in het Riesengebirge/ Krkonose. Uitgangspunt voor veel mensen is Liberec in het Isergebirge/ Jizerske Hory. In de nabijheid van Liberec zijn negen dagwandelingen beschreven. Tussen Jelenia Gora en de grens met Tsjechie in Polen elf wandelroutes. Deze gids bevat uitvoerige routebeschrijvingen met wandelkaartjes, hoogteprofielen en GPS coŲrdinaten. Ook biedt de gids achtergrondinformatie over de streek en de flora en fauna en praktische wandelzaken. Deze wandelgids is Duitstalig: Rother WanderfŁhrer Riesengebirge mit Isergebirge, (2017)

Overzichtskaart met de locatie van de wandelingen: blauw is makkelijk, rood is gemiddeld en zwart is zwaar.

Riesengebirge, Krkonose, Karkonosze, Jelenia Gora, Liberec, Europaische Fernwanderwege, Euregion Neisse, Reuzengebergte, bergwandelingen, wandelen, wandelroutes, GR, lange afstand wandelpaden, trektocht, wandeltrektocht Polen Tsjechie, walking, hiking, guide, Czech Republic, Poland, Tsjechien,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Riesengebirge wandelen in Noord Tsjechie en Zuid Polen
  • ISBN: 9783763342228
  • Schrijver: Bernhard Pollmann
  • Uitgever: Rother Bergverlag
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart