Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Rhein Radweg 3 Rijn fietsen van Mainz naar Duisburg via Keulen

€ 15,30

De Rhein-Radweg deel 3 beschrijft het traject van Mainz naar Duisburg. U komt door interessante steden Koblenz, Bonn, Keulen, Leverkusen en eindigt in het Ruhrgebiet in Duisburg. Het is het derde deel van de fietsroute langs de Rijn die begint in Andermatt in Zwitserland en door Duitsland langs de Rijn naar Nederland gaat. De fietsroute van Mainz naar Duisburg is 302 km lang en wordt in deze overzichtelijke fietsgids van Bikeline uitvoerig beschreven met de routebeschrijving, gedetailleerde fietskaarten op een schaal van 1:75.000 en hoogteprofielen en GPS tracks. Voor de liefhebber ook de GPS tracks. u fietst langs de rivier, en dat heeft als voordeel dat het lekker vlak is. In de gids leest u over de plaatsen en bezienswaardigheden onderweg en vindt u de adressen en telefoonnummers van campings, hotels, pensions en herbergen waar u kunt overnachten en uw fiets kunt stallen voor de nacht. Deze Bikeline fietsgids is uitgevoerd in waterproof met geplastificeerde pagina's. Duitstalig: Rhein-Radweg Teil 3: Von Mainz nach Duisburg, Bikeline, (2017)


Mainz - Duisburg 302 km
niveau: gemakkelijk, voor iedereen


Overzicht van de fietsroute langs de Rijn deel 3

Kijk hier voor de Rhein radweg 1 Fietsen langs de Rijn Andermatt Basel
Kijk hier voor de Rhein radweg 2 Fietsen langs de Rijn van Basel naar Mainz

Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

Fietsroutes Europa, fietsen, fietstocht, rivieren, Duitsland, cycling Europe, cycling Rhine River Germany, Netherlands, lange afstand fietsroutes, fietsvakantie, LF, long distance cycle routes, Rhein-Radweg 3, Rhein-Radweg 3, Rijn-fietsroute,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Rhein Radweg 3 Rijn fietsen van Mainz naar Duisburg via Keulen
  • ISBN: 9783850006613
  • Subtitle: Rhein Radweg deel 3
  • Uitgever: Esterbauer
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart