Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Rhein Radweg 2 Rijn fietsen van Basel naar Mainz

€ 15,30

Deel 2 van de Rhein-Radweg fietsroute is een cultureel en historisch interessante route; u verlaat in Basel het vooralpenland van Zwitserland en belandt in de romantische 'Mittelrhein', een belangrijke Europese handelsroute, al in de Romeinse tijd. De stadjes die u passeert getuigen dan ook van een roemrijke politieke en economische geschiedenis. Maar ook heeft het oude laagland van de Oberrhein een fascinerende landschappelijke schoonheid behouden. De fietsroute van Basel naar Mainz is 415 of 395 km lang, afhankelijk van uw keuze voor de linkeroever of de rechteroever.† De fietsroute ( beide alternatieven) worden in deze overzichtelijke fietsgids van Bikeline uitvoerig beschreven met de exacte routebeschrijving, gedetailleerde fietskaarten op een schaal van 1:75.000 en hoogteprofielen. Voor de liefhebber ook de GPS tracks. U fietst langs de rivier. Dat is vlak en zelfs langzaam naar beneden, dus de route is voor iedereen goed te doen. In de gids leest u over de plaatsen en bezienswaardigheden onderweg en vindt u de adressen en telefoonnummers van campings, hotels, pensions en herbergen waar u kunt overnachten en uw fiets kunt stallen voor de nacht. Deze Bikeline fietsgids is uitgevoerd in waterproof met geplastificeerde pagina's. Hij is Duitstalig: Rhein-Radweg Teil 2: Von Basel nacht Mainz, Bikeline, (2018)

Rhein-Radweg deel 2: Basel - Mainz 400 km
niveau: gemakkelijk, voor iedereen
Rijn fietsroute van Basel naar Mainz
Overzicht van de fietsroute langs de Rijn deel 2

Kijk hier voor de Rhein radweg 1 Fietsen langs de Rijn Andermatt Basel
Kijk hier voor de Rhein radweg 3 Fietsen langs de Rijn Mainz†via Keulen naar Duisburg
Klik hier voor†Rhein-Radweg 4 van Keulen naar Rotterdam/ Hoek van Holland


Fietsroutes Europa, fietsen, fietstocht, rivieren, Duitsland, cycling Europe, cycling Rhine River Germany, lange afstand fietsroutes, fietsvakantie, LF, long distance cycle routes, Rhein Radweg 2, Rhein-Radweg 2, Rijn-fietsroute, eurovelo 15,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Rhein Radweg 2 Rijn fietsen van Basel naar Mainz
  • ISBN: 9783850004480
  • Subtitle: Rhein Radweg deel 2
  • Uitgever: Esterbauer
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart