Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Rhein Radweg 1 Rijn fietsen in Zwitserland Andermatt Basel

€ 15,30

Rhein Radweg 1: het eerste deel van de fietsroute langs de Rijn begint in centraal Zwitserland bij Andermatt met een flinke klim en gaat dan naar beneden naar Chur door een panoramisch Alpen landschap. Bij de Bodensee ontmoet u een heel ander soort vakantiegevoel met badplezier en een aangenaam klimaat. Dan fiets u langs de grens van Zwitserland en Duitsland naar Basel. Deel 1 van de Rijn fietsroute eindigt in Basel, een levendige stad met veel cultuur op de grens met Frankrijk en Duitsland. Deel 1 van de Rhein-Radweg is 425 km lang. De route wordt in deze overzichtelijke fietsgids van Bikeline uitvoerig beschreven met de routebeschrijving, gedetailleerde fietskaarten op een schaal van 1:50.000† GPS Tracks†en hoogteprofielen. U fietst langs de rivier en na de eerste 90 km heeft u dan de grote stijgingen gehad en fietst het redelijk vlak, alhoewel er toch heel soms even een klein klimmetje in zit. In de gids leest u over de plaatsen en bezienswaardigheden onderweg en vindt u de adressen en telefoonnummers van campings, hotels, pensions en herbergen waar u kunt overnachten en uw fiets kunt stallen voor de nacht. Deze Bikeline fietsgids is uitgevoerd in waterproof versie met geplastificeerde pagina's. Hij is Duitstalig: Rhein-Radweg Teil 1: Von Andermatt nach Basel, Bikeline, (2018)


Rhein-Radweg 1: Andermatt - Basel 425 km

Fietroute deel 1 langs de Rijn Andermatt Basel

Overzicht van de fietsroute langs de Rijn deel 1 Andermatt - Basel

Kijk hier voor de Rhein radweg 2 Fietsen langs de Rijn van Basel naar Mainz
Kijk hier voor de Rhein radweg 3 Fietsen langs de Rijn Mainz†via Keulen naar DuisburgKlik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.


Fietsroutes Europa, fietsen, fietstocht, rivieren, Zwitserland,† cycling Europe, cycling Rhine River Switzerland,† Alps,† Netherlands, lange afstand fietsroutes, fietsvakantie, LF, long distance cycle routes, Rhein Radweg 1, Rhein-Radweg 1, Rijn-fietsroute, Bodensee, eurovelo 15,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Rhein Radweg 1 Rijn fietsen in Zwitserland Andermatt Basel
  • ISBN: 9783850004855
  • Subtitle: Rhein Radweg deel 1
  • Uitgever: Esterbauer
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart