Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Reitsma's Route naar Rome fietsen deel 2

€ 22,95

Dit deel 2 voert van Garmisch-Partenkirchen over de imposante Alpen en de Povlakte naar Ferrara. Het parcours is zo licht mogelijk gekozen. Hoewel u in de Alpen wel een paar bergpassen over moet (1256 en 1515 m), kunnen die eventueel met de bus of de trein worden genomen.† De rest van dit 440 km lange Alpentraject gaat grotendeels over fietspaden langs rivieren.( Overigens is er voor fietsers die juist graag een paar colletjes willen nemen ook een alternatief traject opgenomen.) In Trento kunt u kiezen voor de hoofdroute over Verona of de 74 km langere route over VenetiŽ waarbij u ook de villa's van het Brenta kanaal kunt bezoeken. Kiest u voor de route over Verona dan kunt u een deel van de route over het Gardameer met de boot doen. De beschrijving is heel compleet met kaarten, hoogteprofielen, GPS coŲrdinaten, bezienswaardigheden onderweg en alle overnachtingsmogelijkheden op deze toeristische†fietsroute. Fietsen naar Rome, Reitsma's Route naar Rome deel 2 Garmisch-Partenkirchen - Ferrara, (januari 2019)

Deel 2 Garmisch-Partenkirchen - Ferrara

De route is in twee richtingen beschreven

Routeoverzicht van Reitsma's fietsroute naar Rome deel 2:

Traject beschreven in Reitsma's†Route naar Rome deel 2

De route naar Rome van Reitsma is in totaal 2150 km lang en gaat van Amsterdam door Nederland, Duitsland en Oostenrijk naar ItaliŽ. Hij wordt beschreven in 3 delen fietsgidsen.††De route is ontworpen voor wie ongestoord wil genieten van de natuur, afwisselende landschappen en historische steden. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van stille weggetjes en vrijliggende fietspaden.Als u naar Rome wilt fietsen kunt u ook de route van Paul Benjaminse nemen:
Klik hier voor Onbegrensd fietsen van Amsterdam naar Rome deel 1
Klik hier voor Onbegrensd fietsen van Amsterdam†naar†Rome deel 2
Klik hier voor Onbegrensd fietsen van Amsterdam naar Rome deel† 3

fietsen door Oostenrijk en ItaliŽ, Italie, fietsen fietsroutes door Europa, Europafietsers, lange afstand fietsroutes, FIS routes, fietsweb, fietsen naar Toscane,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Reitsma's Route naar Rome fietsen deel 2
  • ISBN: 9789064558474
  • Schrijver: Hans Reitsma
  • Subtitle: Fietsen naar Rome
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart