Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Reitsma's Route naar Rome fietsen deel 1

€ 22,95

Reitsma's Route naar Rome deel 1: Traject van Amsterdam naar Garmisch-Partenkirchen. Dit eerste deel van Hans Reitsma's fietsroute naar Rome voert van de Hollandse polders en rivierenlandschap via de Rijn en de Neckar met hun romantische burchten het idyllische Kochertal en het vriendelijke heuvelland van Zuid-Duitsland naar Garmisch-Partenkirchen aan de voet van de Alpen. U passeert daarbij talrijke mooie oude steden en stadjes zoals Koblenz, Boppard, Heidelberg en Augsburg. Dit eerste traject van Reitsma's route naar †Rome is het meest geschikt voor beginnende fietsers en fietsers met jonge kinderen. Vrijwel het hele parcours is autoluw en er hoeft maar weinig geklommen te worden. De route is met deze routegids makkelijk te volgen. De fietsgids bevat overzichtelijke kaartjes en een heldere nauwgezette routebeschrijving, in twee richtingen beschreven. Per etappe vindt u bovendien kernachtig de bezienswaardigheden, achtergrondinformatie en een lijst met campings, jeugdherbergen en hotels op de route. Reitsma's Route naar Rome deel 1; Amsterdam - Garmisch-Partenkirchen, (januari 2019)


Afstand Amsterdam-Garmisch-Partenkirchen 1080 kilometer†
Klimmen: 3060 meter

Routeoverzicht van deel 1 van Reitsma's Route naar Rome:


Deel 1 Reitsma Rome is tot Garmisch PartenkirchenKlik hier voor de fietsroutegids van Reitsma's fietsen naar Rome deel 2

Als u naar Rome wilt fietsen kunt u ook de route van Paul Benjaminse nemen:
Klik hier voor Onbegrensd fietsen van Amsterdam naar Rome deel 1
Klik hier voor Onbegrensd fietsen van Amsterdam†naar†Rome deel 2
Klik hier voor Onbegrensd fietsen van Amsterdam naar Rome deel† 3

Een mooie overzichtskaart van de fietsroutes door Europa van FIS en Benjaminse vindt u hier. Naast deze zijn er uiteraard ook nog bijvoorbeeld de vele routes van Bikeline.

fietsen door Nederland, Duitsland, Oostenrijk, fietsen fietsroutes door Europa, Europafietsers, lange afstand fietsroutes, FIS routes, fietsweb, fietsen naar Toscane,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Reitsma's Route naar Rome fietsen deel 1
  • ISBN: 9789064558467
  • Schrijver: Hans Reitsma
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart