Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Reisgids Verenigde Staten Amerika Zuidwest ANWB

€ 25,95

De Verenigde Staten zuidwest wordt in het Nederlands behandeld in de Wereldreisgids van de†Anwb. Het gaat om de staten CaliforniŽ, Nevada, Utah, Colorado, Arizona en New Mexico. Het†is een dikke reisgids die in de hoek van Los Angeles, San Francisco, Denver en Santa Fe rondreist. Dit populaire gebied met onder andere ook Las Vegas, de Grand Canyon, Yosemite, Monument Valley en Bryce Canyon, Zion, de Canyonlands en de Pacific Highway wordt in deze reisgids beschreven. Het is†een reisgids voor de individuele reiziger in het zuidwesten van Amerika, die geÔnteresseerd is in de bezienswaardigheden maar ook in de achtergronden van het land en het volk. Elk hoofdstuk begint met de hoogtepunten. Daarna volgt de beschrijving per regio met de bezienswaardigheden en parken. Verder geeft de reisgids wat praktische reisinformatie zoals adressen en prijzen van hotels en restaurants en openingstijden. 488 pagina's en†overzichtskaarten en stadsplattegronden. Wereldreisgids†Verenigde Staten zuidwest, Nederlandstalig, (oktober 2018)

Klik hier voor meer over†Zuidwest-USA

Klik hier voor meer over†CaliforniŽ

Klik hier voor meer reisboeken landkaarten Verenigde Staten van Amerika of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

reisgids, reisgidsen Verenigde Staten van Amerika, USA, Californie, zuidwest, zuid west, zuidwesten,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Reisgids Verenigde Staten Amerika Zuidwest ANWB
  • ISBN: 9789018044640
  • Uitgever: Anwb
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart