Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Reisgids Noord Portugal Michael Muller

€ 21,50

Uitgebreide en praktische reisgids voor Noord-Portugal. Deze 'Reiseführer Nordportugal' van Michael Müller is Duitstalig en beschrijft Porto ( met ook een stadswandeling) en omgeving, het gebied Minho in het noordwesten, Tras-Os-Montes; het uiterste noordoosten en de streek van de rivier de Douro met een grote belangstelling voor geschiedenis, cultuur en natuur. De gids besteedt aandacht aan het reizen per auto en met openbaar vervoer en geeft een grote hoeveelheid aan adressen van accommodatie in pousadas, hotels, campings en andere soorten van overnachtingsmogelijkheden. Ook staan in deze reisgids van Noord Portugal 9 wandelingen beschreven met een routebeschrijving en wandelkaartje. Het is een reisgids voor de zelfstandige reiziger. 276 pagina's, handige kaarten en plattegronden en wat kleurenfoto's. Duitstalig: Michael Müller Nord Portugal, (februari 2017)

Met ruim vijftig bladzijden over Porto met bezienswaardigheden, plattegrond, hotels, restaurants, markten, winkels, openbaar vervoer etc.

Klik hier voor een overzicht van alle boeken en kaarten over Portugal

reisgids, reisgidsen Portugal, Noord-Portugal, Noord Portugal, noorden van Portugal, stedengids Porto, Oporto, Michael Muller Verlag,Rio LIma dal, Nationaal park Peneda-Geres, Parque naturale de Montesinho, Vianas kust, Serra de Arga, Parada, Entre-Ambos-os-Rios, Naturpark Lagoas, der Weg der Faulheit, Calcedonia, wandelkaarten,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Reisgids Noord Portugal Michael Muller
  • Schrijver: Jurgen Strohmaier
  • Subtitle: Mit 10 Wanderungen und Touren
  • Uitgever: Michael Muller
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart