Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Reisgids Charme van Napels en Campanie

€ 22,50

De charme van Napels en Campania is een heel aantrekkelijk boek over de streek van Napels en omgeving in het zuiden van ItaliŽ. Dit reisboek voert u mee op een reis langs vulkanen, oudheid en barok, spectaculaire kusten en idyllische eilanden. De mythische, levendige en barokke stad Napels bestormt uw zintuigen en met dit boek ontdekt u er de mooiste plekjes aan de hand van boeiende verhalen, smakelijke recepten en bijzondere adresjes. Maar u reist ook verder, door de baai van Napels met de idyllische eilanden met pittoreske vissershaventjes Capri, Ischia en Procida, en naar het Sorrentijnse schiereiland dat gekenmerkt wordt door steile rotskusten en pastelkleurige dorpjes. Archeologische vindplaatsen van wereldformaat zijn Pompei, Herculaneum en Paestum en tenslotte is er natuurlijk ook nog de beroemde vulkaan de Vesuvius. Het boek is rijk geÔllustreerd en mooi vormgegeven. U†waant zich al in Napels en Campanie terwijl u nog gewoon thuis op de bank zit. De charme van Napels en Campania, Nederlandstalig, (2015)

* ook geschikt voor de leunstoelreiziger *


Napels, Campania, CampaniŽ, Campanie, Zuid-ItaliŽ, Zuid ItaliŽ, Italiaanse eilanden, Italie, Italy, reisgids, reisgidsen, fotoboek, reisboek, cadeauboek, Italiaanse sferen, Edicola, Edicola, Sorrento, Amalfi, Positano, Pompeij, Pompeij, Romeinen, Grieken, Griekse, Romeinse, opgravingen, sites, bezienswaardigheden, oudheden, cultuur, kunst, geschiedenis,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Reisgids Charme van Napels en Campanie
  • ISBN: 9789491172892
  • Schrijver: Hetty de Vogel
  • Subtitle: Een reis langs vulkanen, oudheid en barok
  • Uitgever: Edicola
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart