Stanley & Livingstone
Voeg toe:

reisgids Antarctica Reishandboek Elmar

€ 17,95

Het reishandboek Antarctica en de subantarctische eilanden is een zeer compacte, maar uitgebreide reisgids voor Antarctica en de gebieden die u mogelijk ook bezoekt als u een reis maakt naar Antarctica. Het zijn het zuiden van ArgentiniŽ; Ushuaia het Beagle kanaal en zuidelijk gebied evenals Punta Arenas, Torres de Paine en de zuidelijke eilanden van Chili, de Falklandeilanden, de subantarctische eilanden in de Indische Oceaan bij Afrika zoals Prince Edward, de Crozet en Kerguelen eilanden en het Ile Amsterdam. Tenslotte ook nog de eilanden die bij AustraliŽ en Nieuw-Zeeland liggen zoals Balleny, Possesion, Ross, Aucklandeilanden, Bounty eilanden en zo meer. In de gids wordt uitgebreid ingegaan op de geschiedenis van dit gebied en de unieke geografie, flora en fauna, maar ook op de mogelijkheden om een reis naar Antarctica te organiseren met informatie over de verschillende soorten cruiseschepen die hier rondvaren en de regels voor toeristen. Alle mogelijke landingsplaatsen op Antarctica worden beschreven.† Kortom een gids die u moet hebben als poolreiziger. Reishandboek Antarctica en de subantarctische eilanden, Elmar, Nederlandstalig, (maart 2018).
voorzuidelijk Poolgebied†South Shetland, Elephant, South Orkney, South Sandwich, South Georgia, Tristan da Cunha, Gough, Inaccassible, Nightingale, Bouvet, Falkland, Marion, Prince Edward, Crozet, Kerguelen, Amsterdam, Saint Paul, Heard, Macdonald, Macquarie, Auckland, Campell, Antipoden en Bounty. Antarctische, poolgebieden, cruises, cruise, Antarctica, droomreis,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • reisgids Antarctica Reishandboek Elmar
  • ISBN: 9789038926278
  • Schrijver: Jonneke van Eijsden
  • Subtitle: Reisgidsen Antarctica
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart