Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Pocket Guide Mammals of Southern Africa

€ 13,95

De Pocket Guide Mammals of Southern Africa is een safarigids in zakformaat voor de zoogdieren van Zuidelijk-Afrika.†Deze veldgids bevat wel†120 soorten†zoogdieren van groot tot klein. Uiteraard de leeuwen, de olifanten en de neushoorns, maar ook allerlei soorten bokken en andere dieren zoals egels, gordeldieren en vleermuizen. Ook de zeezoogdieren komen aan bod. Ieder dier heeft een kleurenfoto, een beschrijving en een verspreidingskaartje met waar ze voorkomen. Leuk is ook de aanduiding van de grootte waarbij steeds een mannetje naast het zoogdier is getekend. Handig om te weten! Achterin staan de voetsporen en de uitwerpselen, voor het spoorzoeken. Dit handzame wildlife gidsje telt 160 pagina's en past gemakkelijk in een van de vele zakken van uw safari outfit. Pocket Guide Mammals of Southern Africa, Chris & Tilde Stuart, Engelstalig, (2011)

Deze gids is geschikt voor Zuid-Afrika, NamibiŽ, Botswana, Zimbabwe en Mozambique.

†Chris en Tilde Stuart zijn o.a stichters van het African Carnivore Research Programme en auteurs van vele boeken op dit gebied.

Klik hier voor meer over Zuidelijk-Afrika
klik op de bovenbalk op Vrij Zoeken en typ een specifieker zoekopdracht
of zoek op land (via bovenbalk)

†Natuurreisgids Zuid-Afrika, South Africa, Namibie, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Mozambique, Wildlife, safari, dierengids, natuurreisgids, dieren, big five, wildlifegids, veldgids, field guide, Zuidelijk-Afrika, Zuidelijk Afrika, Southern AfricaReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Pocket Guide Mammals of Southern Africa
  • ISBN: 9781770078611
  • Schrijver: Chris & Mathilde Stuart
  • Subtitle: Natuur-reisgids Afrika
  • Uitgever: Struik Publishers
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart