Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Peru Dominicus Reisgids

€ 24,99

Deze Nederlandstalige reisgids voor Peru geeft informatie over de achtergronden van Peru en over wat het land de vakantiereiziger te bieden heeft. Voor individuele reizigers bevat dit boek uitgebreide praktische informatie over accommodatie, transport en excursies. Een kleurrijke gids die†prettig leest. Peru Dominicus reisgids, (juli 2018)

De bevolking van Peru stamt deels af van de oude beschaving van de Inca's en deels van de Spaanse veroveraars uit de zestiende eeuw. Landschappen variŽren van een woestijnachtige kuststrook tot de hoge toppen van de Andes. Ook zijn er uitgestrekte regenwouden in Peru. Het land intrigeert vanwege de archeologische vondsten en de inheemse mystiek. Het is een arm land met een woelige politieke geschiedenis. Armoede en corruptie horen bij het leven in Peru. Maar er is veel te zien en de reiziger die een beetje avontuurlijk is ingesteld kan er een droomreis maken.
Marja Kusters beschrijft onder meer Lima en omgeving, Nasca, Arequipa, het Titicacameer, Cusco en Machu Picchu, Trujillo, Chiclayo, de noordelijke berggebieden en het Amazonegebied met Iquitos, Pucallpa, Manu en Puerto Maldonado. Ze verkende ook de meest afgelegen oorden. Haar fascinatie voor inheemse culturen en onherbergzame landschappen dreef haar vele malen het binnenland in. De moeilijke begaanbaarheid van de wegen leidden soms tot tochten te paard door de Andes en in gammele bootjes over stroomversnellingen in het Amazonegebied.

Klik hier voor meer reisboeken en landkaarten Peru

reisgids, reisgidsen Peru, Zuid-AmerikaReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Peru Dominicus Reisgids
  • ISBN: 9789025764487
  • Schrijver: Marja Kusters
  • Uitgever: Gottmer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart