Stanley & Livingstone

Nieuws van Stanley & Livingstone

Stanley-Livingstone

1.Kinderen krijgen eigen afdeling
2.Nieuwe oude wereldkaarten eindelijk beschikbaar.
3.Aantal reisgidsen en landkaarten op de site explosief gegroeid.
4.Site bestellingen verzendkosten verlaagd.
5.Ingekocht. Collectie unieke grote oude wereldkaarten.
6. 'Excellent travel bookstore'. Stanley & Livingstone Reisboekhandel opgenomen in Lonely PlanetEuropa en Netherlands.Kinderenkrijgen eindelijk eigen afdeling

wereldkaarten en globes voor kinderen

Sinds kort is er een nieuwe loot aan de tak van Stanley & Livingstone. De wereld voor kinderen. Zo makkelijk heeft Sinterklaas het nog nooit gehad !We zijn altijd al gespitst geweest op het vinden van producten die speciaal voor kinderen bedoeld zijn en die met landkaarten en wereldbollen te maken hebben. Maar de laatste jaren zijn daar zoveel leuke nieuwe vormen van ontstaan dat we besloten hebben om dit gedeelte van ons assortiment een eigen plek te geven. Een eigen site die alleen maar aandacht heeft voor kinderen. Puzzels, kinderwereldkaarten, kinderatlassen, zelfs knuffelwereldbollen. Ga maar eens kijken. (ook in de winkel te koop)


Eigen uitgave herdrukken van oude wereldkaarten

oude wereldkaarten

We waren er al lang mee bezig en het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar nu zijn ze klaar. Een collectie van vijf prachtige oude wereldkaarten van Stanley & Livingstone. We hebben de allermooiste oude kaarten geselecteerd en we hebben ons uiterste best gedaan om de prijs laag te houden 16,95 per stuk en er is nog een groot voordeel. Deze oude wereldkaarten zijn zo gemaakt dat ze wl rechtstreeks in een standaardlijst van 70 x 50 cm passen. Al met al kun je dus nu een echt mooie replica aanschaffen en zelf inlijsten voor in totaal onder de 40,-. We verwachten er veel van.Aantal reisgidsen en landkaarten op de site explosief gegroeid
De boeken en kaartenafdeling op de site is het laatste jaar explosief gegroeid. De site wordt beetje bij beetje een goede afspiegeling van wat we in de reisboekhandel op voorraad hebben aan kaarten en gidsen. En omdat ook de zoekmogelijkheden op de site sterk zijn verbeterd, zult u niet snel meer misgrijpen.


Site bestellingen verzendkosten verlaagd
Vanaf nu betaalt u maar 1x verzendkosten ook al besteld u meer producten.
Stanley & Livingstone blijft (in tegenstelling tot veel andere websites) de prijzen inclusief de BTW weergeven. Ook kunt u bij ons altijd vr u besteld op het knopje - bereken verzendkosten - drukken. Dan weet u voordat u besteld waar u aan toe bent.


Unieke collectie grote oude wereldkaarten ingekocht

kompas roos oude wereldkaart

Deze grote wereldkaarten konden in de 17e eeuw besteld worden bij de uitgevers in Amsterdam. Maar veelal hebben ze de tand der tijd niet doorstaan. Soms zijn er voorzover bekend geen enkel complete exemplaren meer van deze oude wereldkaarten. Deze replica's zijn door de conservator van de universiteit van Utrecht Gnter Schilder rond 1980 samengesteld van losse delen van de kaarten die in verschillende bibliotheken in Europa en Amerika nog bestonden. Deze replica's zijn dus ook al weer 25 jaar oud, maar nog in zeer goede staat. Uitgevoerd als losse bladen papier geplakt op linnen en tussen twee houten stokken gemonteerd net als in de 17e eeuw. Stanley & Livingstone is de enige kaartenwinkel die u deze kaarten aanbiedt. De grote Nicolaas Visscher wereldkaart staat al op de site. Ook andere kaarten uit deze collectie zijn vanaf nu te zien in onze showroom. Het zijn prachtige objecten voor studie of decoratie. Maar ze zijn uniek en als ze verkocht zijn is het voorbij.

voc schip oude kaart


Excellent travel bookstore.

The Hague Lonely Planet Europe

Stanley & Livingstone in de Lonely Planet Europe en de Lonely Planet Western Europe. Dan hoort u het ook eens van een ander........


Stanley-Livingstone


Terug


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart