Stanley & Livingstone

Links

Reisboekhandels - Reisorganisaties - Landen info - Reis portalen - Geldzaken - Het weer - Talen - Fietsen - Wandelen- Schoolstraat - Den Haag -

Andere reisboekhandels in Nederland.

Nederlanders houden van reizen. In geen enkel land van de wereld zijn zoveel gespecialiseerde reisboekhandels. Hier de gegevens van onze collega reisboekhandels†in het land. Ze zijn allemaal lid van de Nederlandse vereniging van Reisboekhandels.

Geografische boekhandel Pied a Terre - Amsterdam
Geografische boekhandel Pied a Terre.

Reisboekhandel de Noorderzon - Arnhem
Reisboekhandel De Noorderzon

Reisboekhandel Stanley & Livingstone - Den Haag
Reisboekhandel Stanley & Livingstone

Reisboekhandel De wandelwinkel - Deventer
Reisboekhandel De wandelwinkel

Reisboekwinkel De Zwerver - Groningen
Reisboekwinkel de ZwerverREISORGANISATIES

Even een paar dagen eruit met de familie? Bungalowparken in Nederland. †Roompot natuurlijk.

Overzicht van reisorganisaties

Tjingo - De vakantiematser. Makkelijke site vooral voor strandvakanties. Meteen het weer op je bestemming, googlemaps voor de locatie en foto's van de accommodatie.
www.annahiking.nl Organiseert in het voor en najaar een zware wandeling over de E4 in Griekenland van Karpenisi aan de voet van de Velouchi, tot Delphi. Pittige tocht van 8 dagen maar wel met bagagevervoer en lekker eten aan het eind van de dag.
Joli Ecotours Specialist voor Ghana, Togo, Benin en Burkina-Faso. Gerund door Cindy Noordermeer-Panou. Ja, je krijgt antwoord in het Nederlands als je wilt.

Helemaal niet ver weg? Even lekker uitpuffen zonder zorgen?
Hier het overzicht van de vakantiebungalow's en vakantieparken !

LANDEN INFO† / Reisinfo

The official website of the Netherlands board of Tourism
Do you want to know where you can sleep in a tree, where you will find the smallest hotel in the world or where to dine with dolfins? check out this site.
CIA World Factbook
Very detailed information on Area size, Land boundaries, Coastline, Climate, Terrain, Elevation extremes, Natural resources, Natural hazards, Population, Life expectancy at birth, Ethnic groups, Religions, Languages, Government type, National holiday's, Legal system, Economy, Currency, Telephone system, Railways, Airports and many other topics. Very handy when in doubt over what country has the longest boundaries or coastline?
Namen van Landen
Schrijf je nu Kenia of Kenya? Wat is de hoofdstad van Liberia? Noem je een inwoner van Malta een Maltees of een Maltezer? Deze website geeft van alle officieel erkende landen: de naam (bijvoorbeeld Algerije), de officiŽle naam (Democratische Volksrepubliek Algerije), de naam zoals die in het land zelf wordt gebruikt (al-Jazaíir), de hoofdstad (Algiers), het bijvoeglijk naamwoord (Algerijns) en de inwoner aanduiding (Algerijn). Bovendien zijn de vernederlandste vormen opgenomen van belangrijke steden, regio's en andere geografische entiteiten in het buitenland.

Ben ik mobiel?
Voer de naam van je provider in, je abonnement type en het land van bestemming en zie of het wel of geen zin heeft om je mobieltje†mee te nemen op vakantie. Het is ook mogelijk om diverse buitenlandse netwerken met elkaar te vergelijken wat betreft de belkosten.
Holiday's and Festivals of the world
Kom je midden in de nacht aan op je vakantiebestemming beginnen ze daar net aan een driedaags religieus festival. Geen winkel is open om over banken nog maar te zwijgen. Met deze site kan je alvast kijken of je iets te wachten staat. Natuurlijk kun je er ook altijd een goede reden vinden om een dagje vrij te vragen. Bijvoorbeeld omdat je de winter gaat verdrijven op het Adur-Jashan festival.

Ministerie van Buitenlandse Zaken (Dutch)
Alle adressen met links van ambassades van Nederland in het buitenland. Goede informatie over of een land op dat moment veilig is om heen te gaan (klik op Wijs op reis).
Maar ook als het wel veilig geacht wordt, wordt droog verteld in welke gebieden je moet oppassen.
'We hebben verschillende rapporten van overvallen op de buslijn van A.. naar B...'
'Het wordt afgeraden om in het donker door C.. te scharrelen.
Ben je nog niet gerustgesteld/ afgeschrokken, kijk dan op de vergelijkbare UK of US site.
UK Foreign & Commonwealth Office - Home
US State Department - Services - Consular Affairs

Landelijk CoŲrdinatiecentrum Reizigers advisering
Het Landelijk CoŲrdinatiecentrum Reizigers advisering geeft de Nederlandse richtlijnen uit voor VACCINATIES en PREVENTIE van MALARIA bij reizigers. Deze richtlijnen worden gebruikt door de vaccinatie centra bij GGD's, ziekenhuizen en door veel huisartsen. U vindt hier alleen de algemene informatie bedoeld voor reizigers.

Travelsafe
Op deze site vindt u diverse producten voor gezondheid op reis. Onder andere klamboes, EHBO-pakketten, sterile sets etc.
Hoogteziekte
Voert je reis je tot op groote hoogte? Dan is het verstandig om even een bezoekje te brengen aan deze site. Sommige informatie is wat technisch maar er zitten veel nuttige tips bij. Zie ook de links onderaan de pagina.

Nederlandse duurzaam toerisme site
Veel informatie over verantwoord toerisme. Verplichte kost voor de bewuste reiziger.
Ecologisch verantwoord reizen
Zoek op land of op diersoort om te kijken waar jouw ecologische hulp nodig is. Een fraai vormgegeven site boordevol goede doelen.

Te Gast in
Natuurlijk hoort bij verstandig op reis gaan ook een goede voorbereiding. Uiteraard kunnen reisgidsen daar aan bijdragen en dat geldt zeker voor de uitgaven van "Te Gast in". Deze kleine gidsjes staan vol met achtergrond informatie over cultuur, politiek, religie etc. Een absolute must voor de geÔnteresseerde reiziger.


REISPORTALEN

Hier vindt u sites die handig kunnen zijn bij het bedenken en boeken van reizen. De pagina's verwijzen naar diverse organisaties en zijn meestal gerubriceerd.
Een mooi beginpunt voor wie van lange afstand wandelingen houdt.

Vakantie sites
Het meest uitgebreide en snelst groeiende reisportaal van Nederland. Het startpunt voor uw vakanties.

Vakantiepagina.nl
Centerparcs. Neckerman. Arke. Reizen met kinderen enz.
Avontuurlijke-reizen.startkabel.nl
Aanbieders van avontuurlijke vakanties. Survival. Luxe treinreizen enz..

VERVOER

Nederlandse spoorwegen reisplanner (ook voor Europa)
Wil je weten hoeveel keer je moet overstappen als je van Valkenburg naar Holwerd reist via Nijmegen? Je zoekt het zo op. Maar ook voor de grote buitenlandse stations heb je zo een schema gevonden. Natuurlijk zijn ook de vertragingen heel snel terug te vinden.
Handige link voor trein tijden wereldwijd, ook TranssiberiŽ expres
Airports of the world
Links to almost all airport sites.
Amsterdam Airport Schiphol
Vertrek, aankomst, vertraging, het staat er allemaal op.
Subways of the world
Robert Reynolds heeft blijkbaar iets met metro's, bussen en trams. En inderdaad kun je op deze site voor alle grote steden informatie terugvinden. En laten we eerlijk zijn, wie heeft nog nooit in een vreemde stad lopen puzzelen op die "handige" metrokaartjes! Deze site is zeer uitvoerig. Handig als je naar een stad reist waar je niet eerder bent geweest. De kaartjes bieden dan tenminste enige houvast.
Super site!!!

OVERNACHTEN

Youth Hostel. IYHF. Hostelling International.
Links to almost all 'Youth Hostels' in the world. Try 'The Hague' and come and meet us.
Vrienden op de fiets
De stichting Vrienden op de Fiets zet zich in voor goedkope overnachtingsmogelijkheden voor de doortrekkende fietser en wandelaar (in Nederland maar ook enkele in Duitsland en BelgiŽ). Vrienden op de Fiets stelt jaarlijks een boekje samen met fiets vriendelijke overnachtings adressen bij particulieren, vaak met huiselijke ontvangst. Het boekje verschijnt meestal in februari en bevat ongeveer 2100 logeeradressen. Om het boekje te bemachtigen dient u donateur te worden via de bovengenoemde site.


GELDZAKEN

Currency exchange rates for travellers
Wat is een Euro waard in China, Zambia of Nieuw Zeeland? Dit is echt een heel handige site. Vul rechts de Euro in en links het land waar je naartoe gaat. Het getoonde lijstje uitprinten dan op -reverse- klikken. Met deze twee twee lijstjes in je portemonnee kom je niet voor verassingen te staan.


 BACKPACKERS

We are Travellers
Leuke inspiratie site. Geordend per continent.

Reis om de wereld
Meer dan 65 reisverslagen en informatie over 88 reisbestemmingen.

List of cyber cafes
Great listing. (The Netherlands is under ..........Holland ... but you already knew that)

HET WEER

CNN - WEATHER† in het buitenland
KNMI: Het Weer† in NederlandFIETSEN

Fietsroute startpagina
Een startpagina speciaal voor fietsroutes. Mocht je nog geen idee hebben waar te gaan fietsen. dan ga je hier vast iets vinden.

Carto Studio Kaarten laten maken? Hier moet je zijn.

Fietskaart informatie Stichting
Overzicht van de lange afstand fietsroutes van de FIS. Hier vind je ook de correcties en aanvullingen op hun mooie routeboekjes.
Fietsersbond
Weten waar je een fiets kunt huren of welke sloten door dieven met rust worden gelaten dan is een bezoekje aan deze site beslist de moeite waard. De Fietsersbond is niet voor niets de grootste belangenvereniging voor fietsers in Nederland (ca. 33.000 leden).
Wereldfietser† Bert Sitters
Site met veel links voor fietsers. Van een ervaringsdeskundige.


Frank van Rijn
Uitgebluste leraren moeten zeker naar deze site gaan, ook al raadt Frank het zelf af. Ook voor ieder ander met een slechte bui is deze site aan te raden. Franks schrijftalent komt niet alleen in zijn boeken tot uiting. Ook op de site valt heel wat te lachen. Frank van Rijn is de bekendste wereldfietser van Nederland, ja, eigenlijk is Frank de bekendste wereldfietser van de wereld! Wanneer maken ze een avondvullende speelfilm over zijn avonturen? Wij gaan dan zeker kijken.

De stite van wereldfietsers Nelly en Henny Barelds
Een leuke site met verhalen van hun vele fietstochten. Bijzonder aardig is ook de pagina over "Koken onderweg".
Veloland Zwitserland
Handige site voor fietsen in Zwitserland. Onder andere 9 lange afstandsroutes (de routegidsen zijn via ons te koop).
De fiets mee in de trein?
Via de treinreiswinkel kom je er wel.

WANDELEN

Wandelen in Nederland
Gave site met daarop bijeengebracht de routes van de NS, Op Lemen Voeten, Natuurmonumenten, Trouw, Het Parool, de ANWB en een aantal routes die Stefan Horn zelf heeft bedacht.
Wandelen in BelgiŽ
Van dezelfde makers als de bovenstaande site alleen kijken ze nu wat er te lopen valt bij onze zuiderburen
De Tweevoeter
Wessel Zweers is een druk baasje. Waarschijnlijk beheerst hij het "lopend schrijven" want in diverse wandeltijdschriften zijn stukjes van hem terug te vinden. Ook zijn website is een onmisbare aanlegplaats voor de geÔnteresseerde wandelaar. Allerhande zaken die direct of indirect met wandelen te maken hebben komen aan bod, van wandelroutes tot uitrusting kortom een site die loopt.....
Weekendhike
Zin om een leuke wandeling te maken met gelijkgestemden breng dan eens een bezoek aan deze site. Initiatiefnemer Ruben Piek verwoord het als volgt: "Deze site is opgericht om liefhebbers van natuur, cultuur en avontuur bij elkaar te brengen. Je geeft je op voor een wandeling en anderen doen dat ook. Je gaat op de afgesproken datum naar de afgesproken plaats en start de wandeling. Elke wandeling heeft een kaartlezer mee die de route leest." Nou...hou je van wandelen en ben je tussen de 20 en 40 jaar, geef je dan op.
Hiking site
De hiking site biedt veel informatie voor iedereen die er wel eens met de rugzak op uit gaat of wil gaan. Ze hebben ook een leuke nieuwsbrief met acties e.d.
 Portaal voor Bergsporters
Heb je wat met de bergen dan is deze "Startpagina" een goed begin voor nog te maken tochten maar ook vind je er links naar bestaande websites met verslagen van klimtochten/expedities enzovoort. Je mag gerust zeggen dat je er bergen informatie vindt.
Wanderbares Deutschland
Het Duitse Wanderverband is verantwoordelijk voor het opzetten van deze handige site. Ruim 75 langeafstands wandelingen worden beschreven en van (overzicht)kaartjes voorzien. Verder vind je er veel practische informatie zolas etappelangte, hoogteprofielen en of er een gids verkrijgbaar is.


SKATEN

Inline-skate.nl
Volgens de site zijn er inmiddels zo'n miljoen Nederlanders met skate's. Reden genoeg om ook hier maar eens wat aandacht aan te besteden. Naast routes vind u hier nieuws, forums en links naar andere skate sites. Natuurlijk verkopen wij ook de benodigde kaarten en diverse skategidsjes.


This small organisation knows every corner of The Hague. And it knows many of the people that make it what it is.
They first listen to your wishes and than make a full tour for you. Themes could be, sports, horse riding, classical music, gardens, hidden treasures, Chinese food, Indonesian legacy, Jewish legacy, Blue colour, politics, food.You name it, they will point you the way and if necessary open the door for you.
TheHagueonline
Everything on The Hague for our English community
Expatica
Site with information for expats. Publisher of the Expats Survival Guide (available for free in our shop)Een taal leren hoeft helemaal niet saai te zijn. Bij Apple Languages vindt je goed geregelde cursussen in veel talen in veel landen. b.v. Russich in Moskou, Arabisch in CaÔro, en Japans in Tokio. Maar nůg leuker is natuurlijk, Spaans ťn Salsa in Havana, Spaans ťn Flamenco in Mallaga, of Spaans ťn Tango in Buenos Aires.


National Geographic
This is a beautiful site. Go here to find out in which issues of the National Geographic magazine your favorite subject was covered. Then go to the 'Collectors corner' to place an add for these issues.
You can also fill in a form for their famous library and see what titles they have on your subject.
We found 40 titles of books on or by H.M. Stanley. Including 10 titles printed around 1880.
This gives us an idea on what little we should search in secondhand bookshops to complete our private collection.

The Royal Library The Hague largest library in Holland. 64 kilometers of shelves..Name your subject and find out what titles they have. You'll be amazed.REISBOEKHANDELS

Andere REISBOEKHANDELS in Nederland
Site van de reisboekhandels†club†Nederland. Kijk welke reisboekhandel het dichtst in de buurt zit.

OVERIGE LEUKE SITES

Wil je weten hoe de vlag er elders bij hangt?
Op deze site vind je alle officiŽle vlaggen van de wereld.
SATELLITE PICTURES. Terraserver
Site with satellite pictures of several parts of the world.

Welcome to World Heritage
Check hier of er op je vakantiebestemming nog werelderfgoed te vinden valt.

TOOLS for compass and GPS users

FIND A GRAVE !!!!
Find out where your favorite poet, rock singer, writer or even politician is buried. The sit will tell you where, when and has a picture of the grave. OUR FAVORITE SITE. Sponsored by a life-insurance company!


MEER WETEN OVER DE STERREN?
Een uitgebreid overzicht†met alles over†de maan, mars, de zon, sterren en planeten. Sterrenkunde.

DE SCHOOLSTRAAT - DEN HAAG

De Schoolstraat, tussen de Grote Kerk en de Grote Markt is een van de oudste winkelstraten van Den Haag. Alle winkels zijn ook iedere donderdagavond en zondagmiddag open.

Een echte Haagse winkelstraat bijna zonder ketenwinkels, maar met 22 speciaalzaken waar de eigenaar meestal achter de toonbank staat en verstand heeft van zijn product. Service en vriendelijkheid is hier nog heel gewoon. Er zijn natuurlijk Trendy kledingzaken als MONO, en Funkie House.†
Sahi Jewels; een ambachtelijke juwelier met oriŽntaalse juwelen. De Hardloopwinkel; een speciaalzaak in schoenen voor hardlopers en Snuffel een vrolijke winkel waar je voor ieder feest wel een passende (en voordelige) uitfit kunt vinden. Voor kinderen en aanverwanten is er 'The Gameshop' Computergames. 'The Game Workshop' fantasie Games. Op de Grote Markt is Bart Smit gevestigd. De reislustigen kunnen ook terecht om de hoek bij Bever zwerfsport en natuurlijk bij de mooiste reisboekhandel van Nederland; Stanley & Livingstone.

Wat Horeca betreft hoef je je in de Schoolstraat ook niet te vervelen. Fidlers is de grootste Engelse pub van Den Haag. Je kunt zalig eten bij Zebedeus, Giulianos en Set Genki Tei (japans). Of snacken bij Miamy Fried Chicken of Ramsis. Voor verantwoorde snacks gan je naar PINZA. Daarnaast op nummer 28 zit het beroemde Cafť De Vink, de oudste Gay bar van Den Haag.... knoert oud maar "still kicking". Nog steeds dorst? Loop dan naar het einde van de straat. Daar zijn de terrassen van de Grote Markt, met de Boterwaag, de Zwarte Ruiter,†September en Gabors. Vanaf daar kun je zo de tramtunnel inrollen.

Veel winkels en horecazaken hebben een eigen website dus.......breng onze buren eens een bezoekje.


Fiddler
De grootste Engelse pub van Den Haag met eigen brouwerij, vaak live muziek en sportwedstrijden.
Funkie House
Funky House heeft voor de dames fashion- en streetwear en voor de heren ook nog skatewear. De winkel is een hippe all-shop, want naast kelding verkopen ze ook armbandjes, horloges en rollerskates.
De Gameshop
De naam zegt het al spelen en nog eens spelen. Dť zaak voor Games. Groot aanbod en gote deskundigheid.
Games Workshop
Hier kun je het nieuwste spel proberen maar je kunt er ook terecht voor het beschilderen van de figuurtjes die tijdens het spel gebruikt worden. Vooral op zaterdag een zeer levendige bedoening. (site is internationaal)
Reisboekhandel Stanley & Livingstone. De mooiste reisboekhandel van Nederland. Specialist in globes wereldkaarten reisboeken en landkaarten. Als je hier de reiskriebels niet krijgt..... kun je beter thuisblijven. Ook een mooie website.
De hardloopwinkel De speciaalzaak voor hardlopers. Sprint, marathon en vierdaagse. Deskundige hulp ook voor professionele sporters. 
Snuffel
Nieuwe thema- en feestkleding, leef je uit! ook maskers en imposate sieraden voor weinig.
Cafť DE VINK
It's gay in many way's, ook een leuke site, meld je aan dan krijg je de nieuwsbrief en hoef je niets te missen.
Restaurant Zebedeus
Lekker eten in de Kerk? Zeker weten. Ook goed lunchadres.
De Zwarte Ruiter. www.zwarteruiter.nl
Beroemd cafť met terras. Ook de site voor de andere cafťs en restaurants op de Grote Markt.
Er zijn veel optredens en festivals rond de Grote Markt. Hier het programma: Grote Markt

Net aan de andere kant van de Grote Kerk ligt het aangename Hofkwartier. Een heerlijke wijk met veel winkels en horeca.

DEN HAAG

TheHagueonline
Everything on The Hague for our English community.
denhaag.com
Tja, op deze site is al zoveel te beleven dat je haast geen tijd meer over houdt om het ook daadwerkelijk te gaan doen.Terug


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart