Stanley & Livingstone

Algemene informatie

Stanley & Livingstone; een bijzonder fenomeen

Reisboekhandel Stanley & Livingstone; voor al uw kaarten en gidsen

Bij Reisboekhandel Stanley & Livingstone kun je alles vinden over iedere plek op de aardbol; landkaarten, reisgidsen, reisverhalen, wandelgidsen, fietsgidsen, atlassen, taalgidsjes, wegenatlassen, stadsplattegronden, noem maar op. Het staat allemaal per land gerangschikt in onze winkel in het hartje van Den Haag.
Als reisboekhandel zijn we voortdurend bezig met wat er aan toeristisch materiaal is en wat er gaat verschijnen. Bij reisboekhandel Stanley & Livingstone heb je echt keus. Vrijwel alle gidsen van de vele uitgevers uit binnen-en buitenland staan bij ons op de plank. Dat maakt het mogelijk de reisgidsen met elkaar te vergelijken en kun je bijvoorbeeld makkelijk zien welke reisgids het meest recent is. Omdat wij intensief bezig zijn met ons vak kennen wij alle producten door en door. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een goed advies over de verschillende kaarten en gidsen en helpen wij u graag bij het maken van een keuze.
Op deze site kunt u gebruik maken van het zoeksysteem. ZOEK OP LAND geeft u de mogelijkheid om in een keer alles te vinden over uw reisbestemming. VRIJ ZOEKEN kunt u gebruiken voor streken of steden. Maar het allerleukste is natuurlijk langskomen in onze echte winkel. Want, als u daar de reiskriebels niet krijgt........

Globewinkel Stanley & Livingstone; wereldbollen zoveel je maar wilt

Stanley & Livingstone heeft een enorm uitgebreide collectie globes. U kunt ze zowel op deze site als in de winkel kopen. Up-to-date globes voor thuis, voor de kids, voor kantoor of als lesmateriaal voor scholen en universiteiten. Maar Stanley & Livingstone heeft voor haar assortiment ook altijd gezocht naar replica's van historische globes. Deze globes van papier en hout zijn zeer decoratief. Zulke globes mogen dan niet up-to-date zijn, het is wel interessant om te ontdekken wat de kaartenmakers van vroeger van de wereld wisten en wat niet. Alle globes die we in de winkel hebben zijn ook in deze webwinkel te vinden.

Wereldkaartenwinkel Stanley & Livingstone; wereldkaarten in alle soorten en maten

Stanley & Livingstone brengt de wereldkaarten van hedendaagse cartografen bijeen. U kunt ze zowel op deze site als in de winkel kopen. Eenvoudige, vrolijke wereldkaarten voor kinderen, prachtige decoratieve wereldkaarten voor in de huiskamer, wereldkaarten geschikt voor scholen, kantoren en universiteiten. Stanley & Livingstone probeert zo veel mogelijk wereldkaarten aan te bieden met een systeem tussen stalen strips of tussen houten stokken. Deze systemen maken het mogelijk om ook voor betrekkelijk lage kosten een mooie wereldkaart in huis te hebben. De wereldkaarten worden dus compleet geleverd en zijn eenvoudig op te hangen. Natuurlijk bieden we onze wereldkaarten ook aan op magneetbord of prikbord.

De webwinkel; eerlijke informatie en snelle service

Stanley & Livingstone begon in 1993 als reisboekhandel in Den Haag. In 1997 begonnen we daarnaast met een eenvoudige website. Inmiddels is deze site uitgegroeid tot een volwassen webwinkel die een belangrijk onderdeel is geworden van ons bedrijf. De webwinkel is gekoppeld aan de verzendafdeling die snel de bestellingen afhandelt in binnen- en buitenland. Maar zowel voor de winkel als voor de webwinkel blijft hetzelfde streven gelden; het geven van correcte en eerlijke informatie en het verlenen van goede en snelle service

Komt u naar de winkel?

Klik hier voor de openingstijden

Het leuk om te weten dat de Schoolstraat een levendige winkelstraat is met veel bijzondere  winkels. Kijk alvast onderaan de pagina links. Op deze pagina vindt u ook een flink aantal leuke reis links die we hebben verzameld. Een routebeschrijving voor de auto, fiets en openbaar vervoer vindt u hier. (Ook de gegevens voor de Tom Tom)

Stanley & Livingstone reisboekwinkel Den Haag

Wie eenmaal bij Stanley & Livingstone binnen geweest is, vergeet nooit het interieur.

Bewaren

Terug


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart