Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Onbegrensd fietsen naar Barcelona - Deel 2

€ 23,50

Met de fietsgids Onbegrensd fietsen van Amsterdam naar Barcelona van Paul Benjaminse kunt u gemakkelijk vanuit Nederland naar Barcelona fietsen. De routegids, die uit twee delen bestaat,†bevat alle informatie, routebeschrijvingen, fietskaarten, accommodatie onderweg zoals campings, gites d'etape en hotels, voor een complete fietsvakantie op eigen houtje. Dit is deel 2 waarin het traject van Cluny (in de Beaujolais boven Lyon bij Macon)†naar Barcelona wordt beschreven. In dit tweede deel van de route naar Barcelona wordt de fietser meegevoerd door zeer afwisselende landschappen van Frankrijk en Noord-Spanje over kleine landwegen en onverwachte fietspaden. Er zijn twee opties door Frankrijk afhankelijk van smaak en conditie. Een groene route door het door de heuvels van Forez en het Centraal Massief, de andere wat geleidelijker door het Rhonedal en de Ardeche. De totale afstand van de fietsroute in dit tweede deel is 850 km. De route wordt twee kanten op beschreven. Onbegrensd fietsen van Amsterdam naar Barcelona deel 2, Paul Benjaminse, (december 2018)


Fietsroute naar†Barcelona:
Lengte Amsterdam - Cluny
Lengte Cluny - Barcelona 850 km

Hieronder ziet u eerst de routekaart van het stuk Cluny naar Ales/Avignon:

Zoals u ziet zijn er twee routesuggesties

Fietsen naar Barcelona Benjaminse

Hieronder ziet u de routekaart van Ales ter hoogte van Nimes†naar Barcelona:

onbegrensd fietsen naar Barcelona Benjaminse

En als u in Barcelona bent aangekomen en nog verder wilt dan kunt u met een andere fietsroute van Benjaminse door naar AndalusiŽ.

Fietsen naar Barcelona, fietsroute Barcelona, fietsen in Frankrijk, fietsroute Spanje, Paul Benjaminse, fietsroutes Europa, Fietsweb,

Klik hier voor meer over Spanje, reisgids, stedengids, wandelen, fietsen, landkaart of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Onbegrensd fietsen naar Barcelona - Deel 2
  • ISBN: 9789077899274
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Subtitle: Fietsen door Europa
  • Uitgever: Benjaminse Uitgeverij
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart