Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Olavspad wandelroute Zweden: Selanger - Trondheim

€ 25,60

De wandelroute van Selanger naar Trondheim maakt onderdeel uit van het St. Olavspad. Deze St Olavsleden door Zweden in het spoor van de heilige Olav op weg naar het bedevaartsoord Nidaros, de oude naam voor Trondheim, is een kust naar kust route van 580 km. De pelgrimsroute volgt niet alleen oude handelsroutes tussen Zweden en Noorwegen, maar ook het laatste oorlogspad van Olav, een tot het christendom bekeerde Vikingskrijger. Op weg naar zijn graf in Trondheim, loop je door het idyllische Zweedse platteland, door diepe bossen, langs brede rivieren en spiegelende meren naar het Scandinavische hoogland om vandaar door de bergen van Noorwegen te trekken en dan het Trondheimfjord en de kathedraal van Nidaros te bereiken. Dit boekje is Nederlandstalig en is zeer compleet met†topografische wandelkaarten waarop de pelgrimstocht staat ingetekend en de gedetailleerde routebeschrijving†in etappes. Symbolen geven per etappe aan†in welke plaatsen onderweg voorzieningen zijn als accommodatie, gelegenheid om boodschappen te doen,†restaurants en aansluiting met openbaar vervoer.†Ook bevat deze wandelgids de telefoonnummers van de overnachtingsadressen op de route en duidelijke informatie over afstanden en wandeltijd per traject. Het Olavspad van Selanger naar Trondheim, Nederlandstalig, (2017)

Door Zweden en Noorwegen


Olav, pelgrimspad, pelgrimeren, pelgrimage, santiago de Compostela,bedevaartsoorden, †te voet naar Scandinavische Santiago de Compostela, lopen naar Santiago, wandelgids, wandelroute, wandelen,† long distance trail, GR, meerdaagse voettocht, lange afstandswandeling, lange afstandswandelpad, trektocht, wandelvakantie,†Olav, Olaf, Olafsweg, Olasfspad. Olavsweg. Olavspad, Trondheim, Nidaros,Zweden, Noorwegen, ScandinaviŽ, Noord-Europa,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: Zweden / Noorwegen
  • Olavspad wandelroute Zweden: Selanger - Trondheim
  • ISBN: 9789082251029
  • Schrijver: Ria Warmerdam
  • Subtitle: wandelgids bij de pelgrimsroute naar Nidaros
  • Uitvoering: paperback
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart