Stanley & Livingstone
Voeg toe:

NT South West Coast Path Minehead to Padstow

€ 23,95

Het South West Coast Path is het langste lange afstandswandelpad van Groot-BrittanniŽ en loopt rond de meest zuidwestelijke punt van Engeland langs de spectaculaire kustlijn. Deze wandelgids beschrijft het eerste deel van deze wandelroute en bevat de routebeschrijving van Minehead naar Padstow, een traject van 266 km. De wandelroute raakt het noordelijke deel van het Exmoor National Park, bezoekt de havenstadjes Lynton, Lynmouth en Ilfracombe voordat het in zuidwestelijke richting Cornwall bereikt. Daar gaat de route verder langs de 'surfers coast' via Westward Ho en Arthurian Tintagel om uiteindelijk in het gastronomische Padstow te arriveren. Deze wandelgids bevat de gedetailleerde routebeschrijving in dagtrajecten ondersteund met topografische wandelkaarten van Ordnance Survey waarop de route staat ingetekend. Ook bevat de gids alle adressen van de overnachtingsmogelijkheden op de route en informatie over openbaar vervoer. Daarnaast vindt u in deze gids informatie over de planning en voorbereiding en achtergrondinformatie over de flora en fauna en de beschrijving van plaatsen en bezienswaardigheden op de route. South West Coast Path 1: Minehead to Padstow, Aurum, Engelstalig, (maart 2016)
Southwest Coast Path, Cornwall, Devon, Zuidwest-Engeland, Zuid-Engeland, wandelen, meerdaagse trektocht, wandelvakantie, southwest, wandeltocht, lange afstandswandelroute, long distance hiking trail, walking, trekking, National Trails Britain, England, south west, Southern, Groot-Brittannie,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • NT South West Coast Path Minehead to Padstow
  • ISBN: 9781781315644
  • Schrijver: Roland Tarr
  • Uitgever: Aurum
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart