Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Nederlandstalige wandelgids Gardameer Rother

€ 16,95

Handzame, Nederlandstalige wandelgids met routebeschrijvingen van 57 aangename dagwandelingen en meerdaagse wandeltochten rond het Gardameer, met het Ledromeer en de kam van de Monte Baldo. Volgens het kleurcodesysteem variŽren de wandelingen in moeilijkheidsgraad van makkelijk (blauw) tot tamelijk moeilijk (rood), met enkele zware (zwart) tochten. De meeste dagtochten duren wel 4 tot 10 uur uur waarbij behoorlijke hoogteverschillen worden afgelegd. Iedere wandeling wordt in detail beschreven, ondersteund met een wandelkaartje waarop de route staat ingetekend en een hoogteprofiel. GPS-tracks kunnen worden gedownload. Ook praktische informatie over de bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer wordt gegeven en er staat bij vermeld of er horeca op de route aanwezig is. Ook staat erbij waar u kunt overnachten. Sommige wandelingen zijn speciaal geschikt om met kinderen te wandelen. Deze worden aangegeven met een symbooltje. De twee meerdaagse tochten die in deze gids beschreven staan zijn een tocht van 3 dagen over de Monte Baldo en een wandeltocht van 6 dagen door de bergen ten westen van het Gardameer. Beide tochten zijn tamelijk moeilijk van zwaarte en geschikt voor de geoefende bergwandelaar met tredzekerheid en zonder hoogtevrees. De inleidende hoofdstukken bevatten handige wandeltips en informatie over de streek en de bezienswaardigheden. Rother wandelgids Gardameer, de mooiste dal-en bergwandelingen, Elmar, Nederlandstalig, (2017)


Wandelingen rond het Gardameer
Een blauw nummer is een lichte wandeling
Een rood nummer is een lekkere flinke wandeling
Een zwart nummer is een zware wandeling


Gardameer, lago di Garda, Ledro, Monte Baldo, Italiaanse Meren, Noord-ItaliŽ, ItaliŽ, Italie, Trentino, natuurparken Alto Garda Bresciano, Torbole, Riva, Arco, †Toblinomeer, wandelen, wandelroutes, dagwandelingen, trektochten, meerdaagse wandeltochten, huttentochten, GR, rondwandelingen, lijnwandelingen, wandelgidsen, Lombardije, Trentino Alte Adige, Veneto,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Nederlandstalige wandelgids Gardameer Rother
  • ISBN: 9789038925813
  • Schrijver: Heinrich Bauregger
  • Subtitle: De mooiste dal-en bergwandelingen
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart