Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Nederlandstalige Rother Wandelgids Madeira

€ 16,95

Nederlandstalige Rother Wandelgids Madeira. Deze vertaalde gids bevat vijftig dagwandelingen op Madeira van verschillende moeilijkheidsgraad variŽrend van licht tot zwaar. Het zijn veel levadawandelingen, dat zijn wandelingen langs waterkanalen, dalwandelingen en bergwandelingen. Madeira is een beroemd en afwisselend wandeleiland met panoramische kustwandelingen over steile kapen, spannende paden door tunnels en onder watervallen langs, bergwandelingen over in rotsen gehouwen trappenpaden door een alpien landschap, spectaculaire bergwandelingen met een weids uitzicht en dalen met weelderige vegetatie zoals subtropisch laurierbos en boomheidebossen. De levada's zijn irritatiekanalen die al sinds de 15e-eeuw zijn aangelegd. Ze vormen een netwerk over het hele eiland van in totaal wel 2000 kilometer. Ideaal om over te wandelen, vrijwel zonder hoogteverschil. Sierplanten geven extra bekoring aan deze levada wandelingen. Deze handzame wandelgids bevat de uitvoerige routebeschrijvingen van alle 50 wandelingen inclusief kaartjes en hoogteprofielen. Iedere wandeling bevat praktische informatie en door het gebruik van symbolen is de aard van de betreffende wandelroute snel te overzien. Er zijn wandelingen die bijvoorbeeld goed met openbaar vervoer te bereiken zijn (de meeste), wandelingen met een restaurant onderweg of wandelingen die speciaal leuk zijn om met kinderen te doen. Voorafgaand aan de beschrijving van de wandelroutes besteedt de gids aandacht aan Madeira, het klimaat, flora en fauna, wandeltips, praktische informatie en een busdienstregeling. De fotootjes zijn aanstekelijk. Rother Wandelgids Madeira, Elmar, Nederlandstalig, (2016)


Meer over Madeira vindt u hier: reisgidsen, wandelgidsen, kaarten Madeira


Madeira, wandelen, wandelroutes, dagwandelingen, rondwandelingen, wandelpaden, te voet, wandelingen, wandelboek, wandelgidsen, Madeira, Portugal, Bloemeneiland Madeira, eilanden


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Nederlandstalige Rother Wandelgids Madeira
  • ISBN: 9789038920085
  • Schrijver: Rolf Goetz
  • Subtitle: De mooiste levada-en bergwandelingen
  • Uitgever: Elmar
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart