Stanley & Livingstone
Voeg toe:

National Geographic reisgids China

€ 25,99

De National Geographic reisgids China is een aantrekkelijke Nederlandstalige reisgids met prachtige foto's en gevarieerde informatie. De geschiedenis en cultuur van China, de beschrijving van de streken en bezienswaardigheden, wandelingen, autoroutes, adressen van hotels en restaurants en veel foto's en kaarten. We denken bij China bijvoorbeeld aan Beijing met de Verboden Stad en het terracottaleger bij Xi'an. China is een uitgestrekt land dat barst van culturele hoogtepunten en van natuur. Er zijn prachtige rondreizen te maken zoals langs de Chinese Muur of door Shilin, het woud van steen bij Kunming in het zuidwesten van China. In de National Geographic reisgids staan ook fietstochten o.a. door Beijing, Yangshuo en door Suzhou, diverse wandelingen zoals langs de Bund en door Shamian en een boottocht over de Li. Diverse thema's worden uitgelicht zoals als het Confucianisme, Kungfu, Feng Shui of de Naxi-muziek. De National Geographic reisgids China is een goede reisgids om vooraf te lezen en om mee te nemen op reis. National Geographic reisgids China, (november 2018)


reisgids, reisgidsen China, AziŽ, Azie, Beijing, Noord-China, Zuid-China, Hongkong, Macao, Zuidwest-China, Sichuan, Tibetaans Plateau, Binnen-MongoliŽ, Noordoost-China, Zijderoute, Jangtsekiang, Shanghai, Qingdao, Leshan, Kunming, Yangzhou, Nanjing, Huangshan, Wuhan, Chongqing, Qingdao, Qufu, Chengde, Chengdu, Tianjin, Datong, Harbin, Dalian, Shenyang, Yinchuan, Dunhuang, Kashgar, Kashi, Turpan, Urumqi, Tibet, Dazu, Leshan, terracottaleger, Xi'an, Xian, Yunnan, Chinese Muur, Zomerpaleis, Verboden Stad, Peking,† Lijiang, Hainan, reizen, reis, vakantie,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • National Geographic reisgids China
  • ISBN: 9789021570259
  • Uitgever: Kosmos
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart