Stanley & Livingstone
Voeg toe:

National Geographic reisgids Cambodja

€ 25,99

De National Geographic reisgids Cambodja is echt een hele mooie reisgids met prachtige foto's, uitgebreide informatie†en veel kaarten en plattegronden. De gids is Nederlandstalig. Cambodja is natuurlijk het meest bekend van de tempels van Angkor die natuurlijk uitvoerig aan bod komen in deze gids, maar Cambodja heeft meer te bieden. De plaats Siem Reap dat de uitvalsbasis is als u†Angkor Wat bezoekt, is op zich al de moeite waard met de hippe sfeer in het oude centrum met de†Chinese huizen en de markt. Met de boot kunt u over het Tongle-Sapmeer naar Phnom Penh, een aantrekkelijke†Derdewereldstad waar veel te beleven is. In de Mekong kunt u de bijzondere Irrawaddydolfijnen zien en Bij Sihanoukville†aan de kust kunt u op het strand liggen en duiken. Ook zijn er diverse nationale parken in het land. De National Geographic reisgids nodigt u uit om een fietstocht of motortocht te maken en vertelt ook iets over ecotoerisme en milieubehoud. Een zeer gevarieerde en complete reisgids die u al snel enthousiast maakt voor een reis naar Cambodja; een land met een akelige recente geschiedenis, waar de mensen opvallend vriendelijk en positief zijn. National Geographic reisgids Cambodja, (2019)

Klik hier voor meer over†Cambodja

reisgids, reisgidsen Cambodja, Zuidoost-AziŽ, Azie, Azie,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • National Geographic reisgids Cambodja
  • ISBN: 9789021573120
  • Uitgever: Kosmos
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart