Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Namibie Botswana Zimbabwe Dominicus Reisgids

€ 23,99

Een reisgids die uitgebreid en op een prettig leesbare†manier informatie geeft over dit deel van Zuidelijk Afrika is Dominicus NamibiŽ, Botswana en Zimbabwe. Hij is geschreven door Bas Vlugt, een echte Afrikakenner en een goede auteur. De grootste trekker is uiteraard de natuur: Victoria Falls, de Okavango Delta, de zeer oude Namibwoestijn en de vele wilde dieren, waardoor de drie landen zeer geschikt zijn voor safari's. In NamibiŽ, Botswana en Zimbabwe zijn vrijwel alle denkbare landschappen vertegenwoordigd. Van tropische bossen op de oevers van de Zambesi tot aan het rode woestijnzand van de Namib, de naaldwouden van de Eastern Highlands tot aan de steppe van de Kalahari. Het gebied kent een boeiende historie. Ver voordat de Europeanen interesse in Afrika toonden, werd hier geschiedenis geschreven. In de dertiende eeuw bijvoorbeeld bouwden de Shona een stenen stad, Great Zimbabwe, waarvan de indrukwekkende ruÔnes het belangrijkste monument ten zuiden van de Sahara vormen. Al deze aspecten komen aan bod in deze reisgids. GeÔllustreerd met mooie foto's, kaarten en plattegronden. Dit boek†bevat ook een wildlife-gids en een gedeelte met praktische reisinformatie. NamibiŽ Botswana Zimbabwe Dominicus Reisgids van†Bas Vlugt, Nederlandstalig, (juni 2019)

Klik hier voor meer over†NamibiŽ

Klik hier voor meer over†Botswana

Klik hier voor meer over†Zimbabwe

Klik hier voor meer over Zuidelijk-Afrika
klik op de bovenbalk op Vrij Zoeken en typ een specifieker zoekopdracht
of zoek op land (via bovenbalk)

reisgids, reisgidsen Namibie, Botswana, Zimbabwe, zuidelijk-Afrika, zuidelijk Afrika, Etosha National Park, Okavango Delta, Victoria Falls, watervallen,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Namibie Botswana Zimbabwe Dominicus Reisgids
  • ISBN: 9789025765132
  • Schrijver: Bas Vlugt
  • Uitgever: Gottmer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart