Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Namibia Rough Guide met Victoria Falls

€ 23,50

De Rough Guide is een heel praktische reisgids voor reizigers die NamibiŽ op eigen houtje bezoeken. Een gids met complete en gedetailleerde informatie over iedere plek in NamibiŽ. En voor wie de Caprivi strook door steekt (zeer de moeite waard!) om naar Victoria Falls te gaan is het handig dat deze gids ook die beroemde watervallen meepakt. NamibiŽ is een geweldig mooi en interessant land en er is zowel qua natuur als cultuur veel over te beleven. En de Rough Guide is niet alleen heel uitgebreid als het gaat om bijvoorbeeld de adressen en beoordelingen van alle campings, lodges en hotels maar gaat ook diep in op de achtergronden en wetenswaardigheden van Namibie, de Namibische bevolking en de Namibische natuur. Rough Guide Namibia, Engelstalig, (2017)

Klik hier voor meer over†NamibiŽ

Klik hier voor meer over†Zuidelijk-Afrika
klik op de bovenbalk op Vrij Zoeken en typ een specifieker zoekopdracht
of zoek op land (via bovenbalk)


Namibie, Namibie, reisgidsen, travel guides Namibia, Victoria Falls, Zimbabwe, Zambia, Victoria Watervallen, Windhoek, Etosha, Tsumeb, Kalahari, Rundu, Popa falls, Bwabwata, national park, nationale parken, NP, Mudumu, Katima Mulilo, Liambezi, Impalila Island, Zambezi region, Livingstone, †Kavango, Kwando, river, Sesheke, Sangwali, Sossusvlei, Namib Naukluft, Waterberg, Swakopmund, Walvis Baai, bay, Skeleton Coast, Erongo Mountains, Spitzkoppe, Fish River Canyon, Luderitz, Damaraland, strip, etc


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Namibia Rough Guide met Victoria Falls
  • ISBN: 9780241274019
  • Uitgever: Rough Guides
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart