Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Moselsteig wandelen van Perl via Trier naar Koblenz

€ 16,95

Langs de Moezel wandelen van Perl naar Koblenz over de Moselsteig, dat is een bijzonder mooie wandelreis. Het is een lange afstandswandelroute van 370,5 km die in Perl (70 km ten zuiden van Trier) begint en in Koblenz eindigt. Het is een historische route die al honderden jaren in gebruik is met prachtige uitzichten op de rivier, wijngaarden en pittoreske dorpjes. Het is ook een route met aantrekkelijke culturele onderbrekingen in Trier en Koblenz, plaatsen die de moeite waard om te bezoeken. In deze wandelgids staat ook een kleine stedengids voor Trier. De meerdaagse wandelroute wordt in deze gids beschreven in 24 etappes met aan het eind van de dag altijd de mogelijkheid te overnachten. De adressen van hotels staan vermeld. De Moselsteig is over het algemeen van gemakkelijke tot gemiddeld niveau en meestal zijn de dagetappes rond de 15 km. Maar er zitten ook een aantal zware en/of lange etappes bij. De wandelgids van de Moselsteig bevat alle benodigde informatie, de uitvoerige routebeschrijving met kaartje en hoogteprofiel per etappe, GPS coŲrdinaten en kleurenfoto's waarop u kunt zien hoe aantrekkelijk de wandelroute is en wat u kunt verwachten. De gids heeft een handzaam formaat dat in de broekzak past en is overzichtelijk.
U kunt de Moselsteig in twee richtingen lopen maar de auteurs hebben met het oog op diverse aspecten als hoogte overbrugging, zonneschijn en uitzichten gekozen voor de zuid-noord richting. Rother Wanderfuhrer Moselsteig - entlang der Mosel van Perl naar Koblenz, Duitstalig, (2017)


Een wandelroute langs de Mosel 24 etappes van +/- 15 km

Klik hier voor meer over de streek van de†Moezel

Rheinland-Pfalz, Duitsland, Moezelstreek, Moselgebiet, Mosel, Germany walking, hiking, Fernwanderwege Moselsteig, Moselhohenwege, Traumpfade, Mosel Camino, Mittelmosel, Saar-Mosel, LAW, GR, long distance walk, voettocht, wandeltocht, trektocht, wandelvakantie, Moezelroute, Mosel steig


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Moselsteig wandelen van Perl via Trier naar Koblenz
  • ISBN: 9783763344338
  • Schrijver: Thorsten Lensing
  • Subtitle: entlang der Mosel von Perl nach Koblenz
  • Uitgever: Rother Bergverlag
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart