Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Moon Handbook New York State Reisgids

€ 24,95

Deze†Engelstalige reisgids voor†New York State en††is de beste reisgids die er is. De gids bevat een hoofdstuk over New York City en behandelt alles dat er te doen en te zien is in de staat New York; Long Island, de Hudson Valley, Niagara Falls, Ardirondacks en de†Finger Lakes, Het Moon Handbook†New York State†telt maar liefst†470 pagina's en bevat vele kaarten en plattegronden. Geen gids geeft meer adressen en beschrijvingen van accommodatie. Dit geldt ook voor eten en drinken, vervoer, shopping en andere praktische zaken. Maar het Moon Handbook is ook uitermate uitvoerig in het beschrijven van bezienswaardigheden en geeft tips voor het plannen van een reis. Er staan verschillende autotochten. Ook de natuur, flora en fauna†en de vele outdoormogelijkheden komen ruimschoots aan bod. De gids beschrijft dagexcursies vanuit New York City, de highlights van New York State, een reis voor kunstliefhebbers, de Erie Canal cruise en Hampton Foodle. Moon Handbook†New York State†Reisgids, (november 2017)†


New York State

reisgids New York State

'Moon Handbooks, veel beter en uitgebreider dan Lonely Planet!'

Klik hier voor meer reisboeken landkaarten Verenigde Staten van Amerika of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

reisgidsen USA, Verenigde Staten van Amerika, United States, Northeast, oost usa, Albany, Noordoosten USA, oostkust, oosten,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Moon Handbook New York State Reisgids
  • ISBN: 9781631215100
  • Schrijver: Julie Schwietert Collazo
  • Uitgever: Moon Publications
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart