Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Mooiste rondwandelingen landgoederen Salland

€ 16,95

12 rondwandelingen van 10 tot 15 kilometer over de mooiste landgoederen van Salland. Al bladerend door deze mooie wandelgids met foto's van weelderige bossen met statige landhuizen, oude illustraties van kasteeltjes, portretten van (voormalige) bewoners en de kleurige topografische wandelkaarten met routes die door de bosrijke en landelijke omgeving slingeren, krijgt u meteen zin om de wandelschoenen aan te trekken. De wandelgids beschrijft de routes in detail, met praktische informatie, zoals de bereikbaarheid met openbaar vervoer en de aanwezige horeca. Maar vertelt ook van alles over de geschiedenis van de landgoederen. Landgoederen zijn onovertroffen wandelparadijzen in alle jaargetijden. Imposante beukenlanen, hagen, hoven, parken met theekoepeltjes en waterpartijen van de voorpleinen van havezaten en buitenplaatsen worden afgewisseld met knusse boerenlandschappen. Geschiedenis en romantiek zijn nooit ver weg. Salland, de streek tussen IJssel, Vecht en Regge is een gebied waar de feodale tijd heeft stilgestaan en waar het zelfs mogelijk is nog een echte baron te ontmoeten. In deze gids staan ook interviews met landgoedeigenaren en beheerders die vertellen wat er allemaal bij komt kijken om de landgoederen voor het nageslacht te behouden. De mooiste landgoedwandelingen in Salland, Marycke Naber, Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, Nederlandstalig, (2017)


Salland, Overijssel, Nederland, The Netherlands, wandelgids, wandelen, wandelingen, wandelroutes, rondwandelingen, dagwandelingen, Zwolle, Ommen, Dalfsen, Heino, Raalte, Nijverdal, Wijhe, Olst, Deventer,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Mooiste rondwandelingen landgoederen Salland
  • ISBN: 9789078641599
  • Schrijver: Marycke Naber
  • Uitgever: Gegarandeerd Onregelmatig
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart