Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Mooiste fietsroutes in het Munsterland fietsen

€ 14,30

De mooiste fietsroutes in het Munsterland zijn opgenomen in de Bikeline fietsgids Radregion Munsterland. De langste vormen zich als een klaverblad rondom Munster, maar ook westelijker tussen Bad Bentheim, Emsdetten en Coesfeld zijn rondjes en achtjes te fietsen. Twee eenzame fietsrondjes zijn er tenslotte nog rond Borken en bij Haltern. De fietsroutes zijn als dagtochten van 23 tot 84 km beschreven maar zijn onderling op vele manieren op elkaar aan te sluiten en te combineren. In totaal wordt in deze Bikeline fietsgids zo'n duizend kilometer aan fietsroutes aangereikt. Alle routes worden heel precies beschreven waarbij steeds een fietskaart staat op een schaal van 1:75.000 waarop de route staat ingetekend, en waarbij hoogteprofielen het reliŽf aangegeven. Ook worden GPS tracks verschaft. U vindt veel informatie over de fiets en het openbaar vervoer, overnachtingsmogelijkheden op de routes, andere praktische informatie en bezienswaardigheden onderweg. Het Munsterland is het bekendste fietsgebied van Duitsland. Het doorgaans redelijk vlakke en altijd groene landschap met de aantrekkelijke 'fietshoofdstad' Munster als centrum en de vele kastelen, idyllische landschappen, meren en bezienswaardige kleine stadjes binnen handbereik, nodigen dan ook zeer uit tot korte en lange fietstochten. Deze fietsgids is uitgevoerd in kunststof watervaste pagina's. Radregion Munsterland, die schonsten Radtouren im Munsterland, Bikeline, Duitstalig, (2017)


Fietsen net over de grens bij Enschede en Winterswijk


Fietsroutes Munsterland, fietsen, fietspaden, fietstochten, fietsroutes, Ahlen, Bad Bentheim, Bad Iburg, Billerbeck, Borken, Brochterbeck, Bursteinfurt, Coesfeld, Drensteinfurt, Dulmen, Emsdetten, Greven, Haltern am See, Havixbeck, Lengerich, Ludinghausen, Munster, Nottuin, Rheine, Schuttorf,† Stadtlohn, Tecklenburg, Telgte, Warendorf, Hohe Mark Naturpark, agri-cultura Route, Werser Radweg, Burg-und Schlosstour, cycling Germany, Nordrhein-Westfalen,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Mooiste fietsroutes in het Munsterland fietsen
  • ISBN: 9783850000819
  • Subtitle: Die schonsten Radtouren im Munsterland
  • Uitgever: Esterbauer
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart