Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Mondriaan wereldkaart

€ 21,50

  • Thuisbezorging: Direct leverbaar
  • Hoogte (in cm): 50
  • Breedte (in cm): 70
  • Uitvoering: papier
  • Kleur van de zee: wit
  • Levertijd: direct in de winkel te koop - thuisbezorging 2-3 dagen
  • Recent: ja
  • Taal: geen

Deze intrigerende wereldkaart is uitgegeven door Stanley & Livingstone ter gelegenheid van de tentoonstelling over De Stijl in het Gemeentemuseum in Den Haag. Deze tentoonstelling viert de oprichting 100 jaar geleden van De Stijl. Deze kunstenaarsbeweging had een grote invloed in kunst, graphics, architectuur en design. Een van hun voornaamste leden was Piet Mondriaan. Stanley & Livingstone zocht de verbinding met deze beweging en vond de kunstenaar Michael Tompsett om deze mooie wereldkaart te ontwerpen. Een decoratieve wereldkaart geļnspireerd door de schilderijen in rood, geel en blauw waar Mondriaan wereldberoemd door werd. Nu te koop in een beperkte oplage. Stanley & Livingstone Mondriaan wereldkaart.

Over Michael Tompsett.

Michael houdt ervan om te experimenteren met verschillende stijlen en onderwerpen, maar zijn belangrijkste focus ligt op landkaarten en skylines van steden, waar hij een trendsetter is geworden. Hij geniet ervan op zoek te zijn naar unieke en interessante manieren om dingen die erg vertrouwd voor ons allemaal, weer te geven. In zijn woorden: "Maps and city skylines are visual representations of the world we live on, a world which is incredibly diverse and I hope that I manage to show a little bit of that diversity in the artwork I create."

Zoekt u wereldkaarten? Klik hier: Stanley & Livingstone wereldkaartenwinkel
Zoekt u Globes? Klik hier: Stanley & Livingstone Globewinkel
Zoekt u reisboeken, landkaarten: Klik hier: Stanley & Livingstone Reisboekhandel


  • Model: De grote hit van 2017
Bookmark and Share

Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart