Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Midden-Oosten wandkaart prikbord

€ 150,00

  • Thuisbezorging: direct leverbaar
  • Hoogte (in cm): 101
  • Breedte (in cm): 121
  • Uitvoering: geplastificeerd op prikbord
  • Kleur van de zee: blauw
  • Levertijd: direct in de winkel te koop - thuisbezorging max 10 dagen
  • Recent: ja
  • Taal: Engels

Heldere staatkundige wandkaart van het Midden-Oosten op prikbord met lijst. In deze roerige tijden in het Midden-Oosten is het interessant de regio eens van dichterbij te bekijken. Op deze politieke kaart kunt u goed zien hoe de landen van het Midden-Oosten zich tot elkaar verhouden. De wandkaart heeft een vrij groot formaat van 100 x 120 cm en u kunt er vlaggetje in prikken. Zo kunt u de strategische troepenbewegingen markeren. Maar u kunt natuurlijk ook uw handelscontacten markeren of de mooie reizen die u gemaakt heeft met vlaggetjes aangeven. Deze kaart is mat geplastificeerd, op prikbord gezet en ingelijst in een strakke en stevige aluminiumlijst met ophangsysteem. Ophangmaterialen worden bijgeleverd. De prijs is inclusief btw en de kaart wordt gratis thuisbezorgd. (levertijd 10 werkdagen). Hij is ook direct in de winkel op te halen.

Klik hier voor de vlaggetjeswandkaart Midden-Oosten, Wall Map Middle East, Egypte, Israel, Libanon, Lebanon, Syrie, Turkije, Irak, Iran, Saoedie-Arabie, Saudi Arabia, Turkey, Syria, Irak, Iran, Yemen, Jemen, Oman, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Eritrea, Somalie, Somalia, Turkmenistan, Pakistan, Afghanistan, Soedan, Sudan, Middle East, 


  • Model: prijs is inclusief btw en porto
Bookmark and Share

Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart