Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Midden Engeland Dominicus reisgids

€ 23,99

Een prima reisgids voor het midden van Engeland, (het gebied tussen Londen en Manchester) †is de Dominicus reisgids. Een Nederlandstalige reisgids waarin geschiedenis en kunst en cultuur voldoende aandacht krijgen en de plaatsen en bezienswaardigheden per streek worden beschreven; East Anglia†met Essex, Norfolk en Suffolk, Cambridge en de Home Counties Cambridge, Ely en Peterborough, Buckinghamshire en St. Albans, Oxford en omgeving met Vale of White Horse, de Thames Valley en Noord Oxfordshire, Shakespeare's Country met Stratford-upon-Avon, het historische hart van Engeland de driehoek Leamington - Coventry - Oxfordshire, de Cotswolds met Cirencester, Gloucester, Cheltenham en Tewkesbury, de grens met Wales met Worcestershire, Hereford, Shropshire en Chester en omgeving en tenslotte Birmingham en de omgeving van Birmingham met de Black Country, de Trent, the Potteries en de driehoek Derby - Nottingham - Leicester. De Dominicus reisgids is een veelzijdige reisgids vol wetenswaardigheden. Er staan zelfs een aantal wandelingen in deze gids. Met heldere kaarten en plattegronden, kleurenfoto's en een hoofdstuk met praktische reisinformatie achterin. Midden-Engeland Dominicus reisgids, Nederlandstalig, (juni 2017)reisgids, reisgidsen Groot-BrittanniŽ, op vakantie naar Engeland, Centraal-Engeland, Midden-Engeland,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Midden Engeland Dominicus reisgids
  • ISBN: 9789025763367
  • Schrijver: Remco Ensel en Sandra Langereis
  • Uitgever: Gottmer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart