Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Met Benjaminse fietsen door de Provence

€ 23,50

De fietsroutes van Paul Benjaminse Onbegrensd fietsen door de Provence leiden u over een netwerk van fietspaden en rustige weggetjes meer dan 1200 km door de mooiste landschappen van de Provence en Cote d' Azur. Natuurschoon en historische steden, lavendelvelden en Mediterrane kust zijn de ingrediŽnten van het hier beschreven fietsroutenetwerk dat naar ieders wensen en mogelijkheden kan worden aangepast. Meer dan de helft van de fietsroutes zijn van een gemakkelijk niveau, een derde gemiddeld en alleen de route met de drie beklimmingen van de Mont Ventoux en de route door de Gorge du Verdon en Gorge du Loup zijn zwaar. De fietsroutes kunnen op diverse wijze worden gecombineerd voor een fietsvakantie langs o.a. Avignon, Apt, Grasse, Nice, Ventimiglia, Frejus, Carces, Toulon en Aix-en-Provence. Deze fietsgids bevat alle informatie die nodig is. Van de voorbereiding, uitrusting en de reis naar het zuiden tot de complete routebeschrijving, gedetailleerde fietskaarten, overnachtingsmogelijkheden van campings, bed & breakfast tot hotels en informatie over de bezienswaardigheden en plaatsen die u onderweg op de fiets tegenkomt. Onbegrensd fietsen door de Provence - Avignon, Aix, Grasse, Nice, Mont Ventoux, Vaucluse, Gorge du Verdon en de Cote d' Azur. Paul Benjaminse, (tweede druk, november 2017)

Fietsen door de Provencefietsen in Frankrijk, fietsroutes Provence, Cote d 'Azur, cycling France, Luberon, Orange, Cavaillon, Vaucluse, fietsen,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Met Benjaminse fietsen door de Provence
  • ISBN: 9789077899106
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Subtitle: Onbegrensd fietsen door de Provence
  • Uitgever: Benjaminse Uitgeverij
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart