Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Marskramerpad wandelen dwars door Nederland

Het Marskramerpad is†het lange-afstand-wandelpad dat van oost naar west door Nederland loopt.†Deze wandelroute†begint net over de grens in Duitsland in Bad Bentheim en eindigt in Den Haag. Het hele traject staat in deze gids beschreven. Het is het Nederlandse deel van de E11 en is 372 km lang. Het voert langs diverse Nederlandse landschappen door Twente en Salland, de Veluwe, de† Gelderse Vallei. De route bezoekt Hanzesteden als Oldenzaal, Deventer en Amersfoort. Tenslotte gaat de route dwars door het Groene Hart via Leiden en de landgoederen van Wassenaar naar Den Haag waar het bij het Kurhaus in Scheveningen eindigt. U kunt dan dus een duik nemen in zee. Maar sla eerst, als u bij het Binnenhof bent, even de hoek om voor een bezoekje aan Stanley & Livingstone! In deze wandelgids staat de volledige routebeschrijving van Bad Bentheim naar Den Haag, ondersteund door topografische kaarten waarop de route staat ingetekend. De route kan in twee richtingen worden gelopen. Het Marskramerpad bestond eerst uit drie delen, maar nu is de hele wandelroute ondergebracht in een wandelgids. U kunt dus met slechts een boekje dwars door heel Nederland wandelen. Het Marskramerpad, LAW 3, (2016)

NIET MEER LEVERBAAR.

Het Marskramerpad LAW 3 372 km

Klik hier voor alle LAW en Nivon wandelgidsen

Deze route is onderdeel van de LAW's.

Nederlandse LAW Wandelgidsen, routegids, boekje, routebeschrijving, LAW Wandelpaden, wandelen door Nederland, wandelroute, lange afstand wandelpad, lange afstandwandelroutes Nederland, meerdaagse wandeltochten, GR, NS wandeltochten, te voet door Nederland, Nederlandse lange afstand wandelpaden, Hiking in Holland, Long Distance Walking Trails the Netherlands, trekking, Wandelnet, wandelboekje,†Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: niet meer leverbaar
  • Marskramerpad wandelen dwars door Nederland
  • ISBN: 9789071068935
  • Subtitle: Wandelen dwars door Nederland
  • Uitgever: LAW
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart