Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Lopen langs waterlinies door strategisch landschap

€ 16,95

De wandelgids Lopen langs linies bevat 13 dagtochten van 8 tot 20 kilometer langs verdedigingswerken in een strategisch landschap. Wandelingen rondom negen waterlinies die samen een goed beeld geven van de verdediging van ons land tegen de vijand. We konden namelijk grote stukken land onder water zetten om de opmars van de vijand te vertragen. De restanten van die linies zijn op veel plekken nog te zien. En het is er mooi wandelen over de dijkjes vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het omringende land.We hebben de Oude Hollandse waterlinie, de Nieuwe Hollandse waterlinie, de Stelling van Amsterdam, de Stelling van Den Helder, de Grebbelinie, de Zuiderwaterlinie, de Staats-Spaanse Linies, de Ijssellinie en de Eerste linie van de Eems. Kortom de wandelingen bevinden zich in divers gebied, van Hulst tot Bourtange en van Den Helder tot Vught. De mooi vormgegeven wandelgids met heldere topografische kaartjes en kleurenfoto's bevat naast de gedetailleerde routebeschrijvingen van 13 wandelingen ( rondwandelingen en lijnwandelingen) ook veel achtergrondinformatie. Lopen langs de linies, Rutger Burgers en Rob Wolfs, Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, (2018)


Wandelgids, wandelroutes, wandelingen, dagwandelingen, rondwandelingen, wandelen, the Netherlands, Nederland, Noord-Holland, waterland, Utrecht, West-Brabant, Brabant, Groningen, Overijssel, Gelderland, Zeeuws-Vlaanderen,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Lopen langs waterlinies door strategisch landschap
  • ISBN: 9789078641636
  • Schrijver: Rutger Burgers en Rob Wolfs
  • Subtitle: 13 dagtochten langs verdedigingswerken
  • Uitgever: Gegarandeerd onregelmatig
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart