Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Lonely Planets Ultimate Travelist

€ 29,95

Dit mooie boek van Lonely Planet geeft een rijk, maar behapbaar overzicht van de 500 mooiste bezienswaardigheden in de wereld. Het is een dankbaar cadeauboek voor mensen die al veel van de wereld gezien hebben. Het is immers fijn wanneer je al veel met een blij gevoel kunt ''aanvinken''; ' Ja, dat was mooi, daar ben ik geweest!'. Maar met 500 bezienswaardigheden, die echt de moeite waard zijn, zijn er altijd nog bestemmingen die nog op de bucket list gezet kunnen worden. Bestemmingen voor een weekend of een weekje, en uiteraard ook verre reizen. Het varieert van de Sint-Pieter in Rome, de Notre-Dame en Kinderdijk tot de Okavango Delta, Chichen Itza en Hanoi Old Quarter. Natuur en cultuur, wereldwonderen en pareltjes; een fijn boek om de onbedwingbare reislust van zelfs de meest ervaren reiziger te prikkelen en nieuwe reisplannen te smeden. Lonely Planet's Ultimate Travelist, Engelstalig, (2015)
* met gratis wereldkaart *

Ultimate travelist, travellist, travel list, lijst bezienswaardigheden, sites, bestemmingen, holiday ideas, travellers book, wereld, Europa, Amerika, Azie, Oceanie, Australie, Nieuw-Zeeland, Afrika, Africa, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Midden-Oosten, reis suggesties, reisplannen, wereldreizen, reizen, reisbestemmingen, musea, gebouwen, architectuur, nationale parken, europese, in Europa, bouwwerken, natuurverschijnselen, oude culturen, steden, cities, stedentrips, alle landen van de wereld,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Lonely Planets Ultimate Travelist
  • ISBN: 9781743607473
  • Subtitle: the 500 best places on the planet...ranked
  • Uitgever: Lonely Planet
  • Uitvoering: gebonden
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart