Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Loire Radweg van Nevers naar Atlantische kust

€ 16,35

De Bikeline fietsgids beschrijft de Loire fietsroute vanaf Nevers helemaal door naar Saint-Nazaire en La Baule aan de Atlantische kust. Een mooie fietsroute langs de rivier de Loire van 690 kilometer. De route begint in Nevers in de Bourgogne en komt uiteraard langs Orleans, Blois, Tours, Saumur en Angers, maar gaat dan nog verder naar Nantes waar de Loire begint uit te waaieren en verder naar zee. Een beroemde route door het hart van Frankrijk langs historische plaatsen en de beroemde kastelen en burchten van de Loire. Een historische en cultuurrijke fietsroute over goede fietspaden en rustige geasfalteerde landweggetjes langs de oever. Een relatief vlakke fietsroute, maar soms moet u wel een heuvel op. In deze handige fietsroutegids staat de hele route gedetailleerd beschreven, voorzien van gedetailleerde fietskaarten waarop de route staat ingetekend en GPS tracks. Ook vindt u in de gids alle informatie over de bezienswaardigheden onderweg en alle overnachtingsmogelijkheden van herbergen, hotels, pensions, bed & breakfast en campings. Ook bevat de gids informatie over de bereikbaarheid en vervoer. Deze fietsgids is geheel uitgevoerd op waterproof materiaal. De Loire Radweg, Bikeline, Duitstalig, (2018)
Loire, fietsroute, Loire kastelenfietsroute, Loire-Radweg, Europese fietsers, fietsroutes, lange afstandsfietsroutes, meerdaagse, fietsvakantie, fietsen langs rivieren, Europa, Frankrijk, France, cycling, Bikeline,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Loire Radweg van Nevers naar Atlantische kust
  • ISBN: 9783850006309
  • Uitgever: Bikeline
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart