Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Limes fietsroute deel 1 - Fietsen van Katwijk naar Regensburg

€ 22,95

De fietsroutegids Limes fietsroute deel 1†beschrijft de fietsroute langs de noordgrens van het Romeinse Rijk van Katwijk naar Regensburg. Op deze grens, de Limes, spreek uit Liemes, zijn veel interessante overblijfselen te zien van de Romeinse tijd. Wallen, wachttorens, vestingen en steden. Er zijn zelfs compleet opgegraven schepen te zien. Recentelijk weergegeven Romeinse Castellums dragen ertoe bij dat nu mogelijk ook de Nederlandse Limes op de UNESCO Werelderfgoedlijst geplaatst gaat worden. In deel 1 van de Limes fietsroute vindt u de complete beschrijving van de route tot aan Regensburg aan de Donau met fietskaarten waarop de route staat ingetekend, de bezienswaardigheden en wetenswaardigheden onderweg en alle adressen van accommodatie op de route zoals die van campings, hotels, pensions en andere overnachtingsadressen. Ook vindt u in deze gids†bij de trajecten de tijden, afstanden en hoogteprofielen zodat u de fietsroute goed kunt plannen en weet wat u te wachten staat. Dit traject van de Limes fietsroute is 1048 kilometer lang. Een fietsroute die overwegend kleine wegen en vrije fietspaden door rivierdalen volgt. De route volgt†voor een groot stuk†Rijn langs Nijmegen, Keulen, Bonn en Mainz. Daarna via Frankfurt am Main richting Regensburg. Er zitten slechts enkele lange hellingen in†en het hoogste punt is 500 meter. De Limes fietsroute deel 1 is geschikt om met kinderen te fietsen. Wilt u juist graag heuvels, dan vindt u†in deze gids nog een alternatief traject door de Taunus. Limes Fietsroute Deel 1 Katwijk - Regensburg, (2017)

Deze vierde geactualiseerde druk bevat nieuwe kaarten en er is een ommetje langs Arnhem en Elst toegevoegd. De route kan in twee richtingen worden gefietst.

De zwarte lijn in dit kaartje van Katwijk naar Regensburg†is de route van de Limes fietsroute deel 1:

Limes deel 1 fietsen

Gedetailleerder routeoverzicht van de Limes Route deel 1 met alternatief in de Taunus:

Limes fietsroute deel 1


Klik voor de†Limes fietsroute deel 2

Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

fietsroutes FIS, Europafietsers, fietsen door Europa, fietsweb,† fietsgids, fietsen Nederland,†cycling Netherlands,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Limes fietsroute deel 1 - Fietsen van Katwijk naar Regensburg
  • ISBN: 9789064557750
  • Schrijver: Clemens Sweerman
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart