Stanley & Livingstone
Voeg toe:

LF1 Noordzeeroute - Fietsen van Den Haag naar Boulogne-sur-Mer

€ 14,50

LF1 Noordzeeroute - Fietsen van Den Haag naar†Boulogne-sur-Mer. Deze fietsroute langs de Noordzeekust is in 10 trajecten beschreven en gaat door Zeeland, door BelgiŽ en door het noorden van Frankrijk. Het is een van de mooiste LF-routes. Beginnend in de Hollandse duinen voert het fietspad door de Zeeuwse Delta en de Vlaamse polders, langs het Franse houtland, over de heuvels van ArtesiŽ tot aan de witte krijtkusten van Boulonnais. Kustgebieden vol schilderachtige stadjes, badplaatsen en oude vissersdorpen waar fietsers altijd welkom zijn om te eten of te overnachten. Deze gids beschrijft het zuidelijke deel van de LF1, tussen† Den Haag en Boulogne-sur-Mer. De route leidt steeds over rustige binnenwegen en vrijliggende fietspaden. De LF1 volgt de allermooiste verbindingen, zodat u onderweg met volle teugen kunt genieten van het landschap en de zee. In Vlaanderen volgt de route delen van het Vlaamse knooppuntennetwerk. In deze fietsgids vindt u alle informatie die u nodig hebt; routebeschrijvingen en fietskaarten,†adressen van overnachtingsmogelijkheden†in jeugdherbergen, op (kleine) campings met of zonder trekkershutten,†goedkope hotels waar de fiets gestald kan worden, chambre d'hotes en gites en de aansluiting met openbaar vervoer. Verder bevat deze routegids ook †informatie over bezienswaardigheden en toeristische adressen. LF1 Noordzeeroute, (2012)

Van Den-Haag naar Boulogne-sur-Mer: 341 km

LF1  Noordzeeroute

Als u vanaf Boulogne-sur-Mer nog verder wilt fietsen dan kunt u met de Groene Valleien fietsroute oostwaarts†of met de route Tussen Anjou en ansjovis naar NormandiŽ en Bretagne.

fietsen langs de Noordzee, fietsen Europa, LF, lange afstand fietsroutes, Noordzeekust, North Sea Cycle Route, Nederland, Belgie, Frankrijk, fietsweb,

fietsgids, fietsen Nederland,†cycling Netherlands, Belgium, FranceReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • LF1 Noordzeeroute - Fietsen van Den Haag naar Boulogne-sur-Mer
  • ISBN: 9789058816382
  • Uitgever: Buijten & Schipperheijn
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart