Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Lahntal-Radweg fietsroute Siegen Koblenz

€ 15,30

De Lahntal-Radweg is een†meerdaagse fietsroute van Siegen naar Koblenz. Hij volgt de Lahn van de bron tot aan waar de rivier in de Rijn uitmondt. De fietsroute gaat via het Siegerland in Nordrhein-Westfalen naar Marburg in de deelstaat Hessen en gaat via Giessen en Wetzlar richting Taunus. Bij Limburg betreedt u het Westerwald in Rheinland-Pfalz. Voordat u bij Koblenz, waar de Lahn de Rijn ontmoet uitkomt, bezoekt u eerst nog even het kuuroord Bad Ems.†De fietsroute is 249 km lang en voert door diepgroene wouden, de rivieroever met burchten en vakwerkhuizen. Het is een sprookjesachtig landschap. Het is een gemakkelijke route die voornamelijk naar beneden gaat en zonder klimmetjes. De fietsgids van de Lahntal-Radweg is Duitstalig en bevat alle benodigde informatie om de route te kunnen volgen. U vindt ook informatie over de bezienswaardigheden onderweg en adressen van fietsvriendelijke overnachtingsadressen (hotels, pensions, gasthofe, jeugdherbergen, campings). Op de gedetailleerde fietskaarten op een schaal van 1:50.000 staat de route ingetekend. GPS data worden ook verschaft. De fietsgids is geheel uitgevoerd in kunststof watervast materiaal en past in de stuurtas. Lahntal-Radweg, Bikeline,† Duitstalig, (2018)


Lahntal - Radweg 249 km

Deze route sluit aan op de Rhein-Radweg

Aanbevolen: Dit is een hele mooie route!

Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

Lange afstand fietsroute Duitsland, fietsen, fietsroutes, cycling Germany, fietsvakantie Duitsland, fietsen langs de Lahn, rivieren, rivers,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Lahntal-Radweg fietsroute Siegen Koblenz
  • ISBN: 9783850004565
  • Uitgever: Bikeline Esterbauer
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart