Stanley & Livingstone
Voeg toe:

La Velodyssee fietsroute Franse Atlantische kust

€ 24,50

La Velodyssee is een prachtige fietsroute langs de Atlantische kust van Frankrijk van Bretagne helemaal naar het zuiden naar Bayonne, Biarritz en naar Hendaye op de Spaanse grens. Deze fietsroute is 1200 kilometer lang en begint in Roscoff in de noordpunt van Bretagne. De route gaat door Bretagne en door het Loiredal naar Nantes en pakt hier de kust op bij Saint-Nazaire. De route gaat verder door de Vendee naar La Rochelle en Rochefort om vervolgens langs de kust en de talloze stranden te eindigen bij de meest zuidelijke Franse kustplaats Hendaye. De fietsroute gaat voor 80% over autovrije fietspaden en het overgrote deel is vlak met uitzondering van wat klimmetjes van duintopniveau in het Baskenland. Met de aanwezigheid van de oceaan en een groot aantal meren is de route ook uitermate geschikt om met kinderen te fietsen. In deze fietsgids wordt de route uitvoerig beschreven. Daarbij staan 62 zeer gedetailleerde fietskaarten en vele nuttige overnachtingsadressen voor hotels, bed & breakfast en campings langs de route. La Velodyssee, Paul Benjaminse, Nederlandstalig, (augustus 2018)

Fietsen langs de Atlantische kust in Frankrijk


fietsroute, La Velodyssee, Velodysee, Velo Odyssee, Velodiesee, Velodyzee, langs de kust, Atlantische kust, Frankrijk, Franse, Bretagne, Vendee, Charentes Maritimes, Les Landes, Aquitaine, Frans Baskenland, tot grens Pyreneeen, meerdaagse fietsroute, Europafietsers, fietsvakantie, fietsen door† Frankrijk, op de fiets, kustroute, Atlantische Oceaan, Paul Benjaminse fietsroute, onbegrensd fietsen, cycling France, French Atlantic Coast, coastal route by bike, Velodyssee, Franse westkust,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • La Velodyssee fietsroute Franse Atlantische kust
  • ISBN: 9789077899250
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Subtitle: Fietsen langs de kust
  • Uitgever: Paul Benjaminse
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart