Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Kaapstad Dominicus Stedengids

€ 22,99

Een goede Nederlandstalige reisgids voor Kaapstad is de Dominicus Kaapstad. Kaapstad, de kosmopolitische havenstad in het zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika is een verleidelijke stad die de wereld samen brengt. Een stad met de ruige natuur van de Tafelberg midden in haar hart. En gaat u de stad uit, richting wijnlanden en Stellenbosch, dan rijdt u over smalle weggetjes omringd door wijngaarden. Bruisend Kaapstad kent vele wijken met ieder hun eigen aantrekkingskracht; de hippe†Waterkant, trendy†Camps Bay, Kloof Street. Deze stedengids leidt u langs alle mooie plekjes van Kaapstad; de wijnlanden, de R62, Hermanus en de Westkust. Veelzijdig als de stad zelf, is er in deze gids aandacht voor natuur, shoppen, eten, slapen, geschiedenis, muziek en cultuur, de mooiste stranden en het uitgaansleven, maar ook voor de mooiste autoroutes door dit deel van Zuid-Afrika. Achtergrondinformatie, bezienswaardigheden, plaatsbeschrijvingen en praktische informatie, u vindt het allemaal in deze handzame, kleurrijke reisgids. Met kaartjes en plattegronden. Dominicus Stedengids Kaapstad, (juli 2018)


Klik hier voor meer over†Zuid-Afrika

Klik hier voor meer over Zuidelijk-Afrika
klik op de bovenbalk op Vrij Zoeken en typ een specifieker zoekopdracht
of zoek op land (via bovenbalk)


reisgids, stedengids, reisgidsen Kaapstad, Zuid-Afrika, Zuidelijk-Afrika, Zuidelijk Afrika, Cape Town, reisboek,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Kaapstad Dominicus Stedengids
  • ISBN: 9789025763855
  • Schrijver: Willemijn Jumelet
  • Subtitle: Reisgidsen Afrika
  • Uitgever: Gottmer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart