Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Jordanie Dominicus reisgids

€ 23,99

Deze Dominicus reisgids JordaniŽ is een aantrekkelijke Nederlandstalige reisgids die zowel ingaat op achtergronden en geschiedenis, als op bezienswaardigheden en praktische zaken.†De gids†is zowel geschikt voor mensen die een georganiseerde reis hebben geboekt, als voor mensen die op eigen houtje JordaniŽ gaan verkennen. Op reis in Jordanie zult u verrast worden door de vriendelijkheid en gastvrijheid van de bevolking. Bovendien is er in Jordanie ontzettend veel te zien. Ten eerste natuurlijk de stad van de Nabateers Petra, en de opgravingen bij Jerash en Umm Qais. U kunt zich wanen in de wereld van Lawrence of Arabia in de Wadi Rum en kennismaken met de Bedoeiienen. In Amman kunt u het Romeins theater aanschouwen en u in het†mondaine uitgaansleven storten. |U kunt zich insmeren met modder en gaan dobberen in de Dode Zee, of de berg Nebo bezoeken waar Mozes uitkeek over het Beloofde Land. In Madaba is een prachtig mozaiek met de kaart van Jerusalem te zien. Via de Kings Highway kunt u de Rode Zee bij Aqaba bereiken, waar u kunt snorkelen. Dit zijn nog maar enkele van de vele boeiende bezienswaardigheden van Jordanie. Lees er alles over in deze reisgids. De boeiende tekst is gelardeerd met foto's, kaarten en themablokken. JordaniŽ Dominicus reisgids, (september 2019)


reisgids, reisgidsen Midden-Oosten, Jordanie, JordaniŽ,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Jordanie Dominicus reisgids
  • ISBN: 9789025764944
  • Schrijver: Mariette van Beek en Ineke de Haan
  • Uitgever: Gottmer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00 (geen koopavond)
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart